A bosszú édes lesz. De mégis mivel? :D
van egy lány, akit régebben a barátnőmnek tekintettem, megbíztam benne, elmondtam neki MINDENT. erre kitálalt az egész sulinak, kavarja a sz*rt, összeveszít mindenkivel, a tanároknak is mindent hazudozik rólam. Egyszerűen megőrjík. ÉS MINDIG Ő NYER. Mindenben. A facebookom feltörte, letiltotta az ismerőseimet, másoknak írogatott a nevemben stb... NEM KÉRDÉS :D ide valami drasztikus kell. Szóval mit tegyek :DDD [nem,nem érdekelnek a "visszakapod az élettől" jellegű kritikák.
NA, KI SEGÍT NEKEM? :D
Mondj el mindent róla.
Én felkeresem és álmában megölöm.
Jason
kösz a válaszokat de nem lenne alkalmam szétrugni a p.csáját... na, épp most is megtudtam néhány áll.lagos dolgot magamról xd.
na, én valami olyan sunyi, kétszínű dologra gondoltam. ő is ilyet tett velem.
Írd le az msn címét különböző fórumokba. Persze mellé valami jó kis szaftos szöveget találj ki. Aztán majd mindenféle aberált felveszi msn-re. ;D
Írd ki a telefonszámát nyilvános helyekre.
Biztosan ő is mondott neked bizalmas dolgokat, tálalj ki te is, sőt még tegyél is hozzá fűszerezd meg a történetet. ;)
Ha van bicaja szúrd ki a kerekeket. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!