Hogyan vághatnánk vissza? Édes a bosszú
Egy nagyon jól megszervezett ugratás áldozatai lettünk a férjemmel. Ezt szeretnénk hasonló profizmussal "megbosszulni". Tényleg profin csinálták, a Kész átverés c. műsorban szokott ennyire előkészített helyzet lenni.
A történet a következő: van két jóbarátom (férfi és nő), akiket elhívtunk négyesben bortúrára.
Elutaztunk vidékre, boroztunk, ők összejöttek egymással (előtte nem ismerték egymást). Nagyon örültünk nekik, majd egy héttel később mindkettejüktől kaptam egy e-mailt, hogy szakítottak, épphogy verekedés nem volt és mindennek elhordták egymást.
Mondtam, hogy sajnálom, ettől függetlenül a barátaim maradnak. Hiába kérdeztem, részleteket nem akart egyikőjük sem elárulni.
A lánnyal megbeszéltük, hogy másnap átjön hozzánk este dumálni. Megérkezik rá fél órára a pasi telefonál, hogy nagyon ki van borulva, menjek el vele kávézni, nagy baj van, sokat ivott, ki vankészülve...
Pislogtam hol a telefonra, hol a férjemre, hol a barátnőmre...Hűha, utálják egymást, ketté nem tudok szakadni, a srácjobb, ha nem jön fel most...
Végül leküldtem a férjemet a ház elé a sráchoz, hogy nyugtassa meg, dumáljanak, én maradok itt a barátnőmmel.
Röviddel ezután megjelent a férjem, jött utána a srác. Én értetlenül néztem a férjemre, hogy miért engedte fel, hiszen utálják egymást...? A srác ekkor odalépett a lányhoz és megcsókolta, majd nagy röhögés.
Ergo meg lettünk szivatva és teljesen meg is ettük a sztorit. Szó se volt szakításról, előkészített átverés volt.
Mivel tudják, hogy "bosszút forralunk", nem könnyű a helyzet, gyanakvóak. De mégis szeretnék valami hasonlóan ütős ugratással visszavágni, hogy ők is elhiggyék és őszintén megdöbbenjenek, amikor kiderült, hogy "vicc volt".
Bármilyen kreatív, tervszerű, nem gyanús (számukra) ötletet szívesen fogadok! :)
A pár egyik tagja se nebáncsvirág, így szinte bármilyen durvább történet is szóba jöhet.
Ha van autójuk, lehet venni olyan matricát a szélvédőre, ami úgy néz ki, mintha betört volna.
Előkészülhetsz rá úgy, hogy mikor látod jön és hallótávolságban van, összetörsz valami üveget, kezedben pár darab-esetleg ketchuppal is kenheted magad, mintha üvegcserép felsebezte volna- hirtelen nem fogja észrevenni a csalást, mert téged sajnál és persze a kocsit.
Ez nagyon hülye vicc volt!
Ne sopórolj a visszavágással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!