Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jól tettem szerintetek?

Jól tettem szerintetek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú es ma fel alá szaladgáltam hogy nézhessem őt na meg ha figyelt akkor ő is engem. Es ma sikerült azt megcsinálni hogy mentem ki az udvarra egy lépcső vezet le.

1.A baràtnőm szemtanúja volt es mikor elmentem a fiú előtt állìtólag nézett na es utánna egymás mellet mentünk le a lépcsőn.

2. Akkor megint mentem le a lépcsőn es ő lent állt meglátott ,kicsit egy pillanatig rámnézett a szemembe es elkapta a fejét.

3. Na az egyik szünetbe lementem odaálltam ahol ők szoktak állni es jött ki a teremből en meg annyira izgatott voltam hogy rámosolyogtam a szemembe nézett nagyon kicsit es utánna elkapta a fejét (előttem el kellett volna mennie mert ha nem állnak akkor egy padon ülnek es ahoz el kellett volna menne előttem de nem tette elment a másik ìrányba)szerintetek rosszul tettem hogy rámosolyogtam? Tetszem neki?(szerintetek) kérlek a negatìv kommentektől kíméljetek pl: kit érdekel? Ilyenektől köszi a válaszokat.

2014. márc. 20. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést különféle megfogalmazásban még sokszor ki fogod írni?
2014. márc. 20. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Elnézést de ez egy másik eset nem ugyan az ha nem tetszik elmehetsz.... engem ez érdekel inkább segíts
2014. márc. 20. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Én sok embert megnézek mert pl tetszik a stílusa a haja vagy a szeme, nem feltétlenül tetszik. Aki rámmosolyog arra meg visszamosolygok. Ha tetszik akkor menj oda hozzá és kész. Bár lehet ő épp ugyanezen rágódik :D

2014. márc. 20. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:
13 nem tudom hogy most mit érezhet irántam mert rámosolyogtam szemébe néztem ő is az enyémbe es elkapta a fejét el si ment onnan
2014. márc. 20. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
fiatal vagy még.. barbiezz még egy kicsit, és 2 év múlva próbálkozz újra.
2014. márc. 20. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Ha úgy gondolod ,hogy szép vagy menny oda hozzá de azonnal és vallj neki.Ahogy így leírtad őt úgy tűnik elég szégyellős.

(egyébként 17 vok és fiú)

2014. márc. 20. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:

ez olyan aranyos, én is ilyen voltam 12-13 évesen :DD

amúgy sose lehet tudni, menj majd oda hozzá egyszer, próbálj vele pár szót váltani, aztán ha akar valamit úgyis megkeres :)

2014. márc. 21. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!