Jól tettem szerintetek?
Tetszik egy fiú es ma fel alá szaladgáltam hogy nézhessem őt na meg ha figyelt akkor ő is engem. Es ma sikerült azt megcsinálni hogy mentem ki az udvarra egy lépcső vezet le.
1.A baràtnőm szemtanúja volt es mikor elmentem a fiú előtt állìtólag nézett na es utánna egymás mellet mentünk le a lépcsőn.
2. Akkor megint mentem le a lépcsőn es ő lent állt meglátott ,kicsit egy pillanatig rámnézett a szemembe es elkapta a fejét.
3. Na az egyik szünetbe lementem odaálltam ahol ők szoktak állni es jött ki a teremből en meg annyira izgatott voltam hogy rámosolyogtam a szemembe nézett nagyon kicsit es utánna elkapta a fejét (előttem el kellett volna mennie mert ha nem állnak akkor egy padon ülnek es ahoz el kellett volna menne előttem de nem tette elment a másik ìrányba)szerintetek rosszul tettem hogy rámosolyogtam? Tetszem neki?(szerintetek) kérlek a negatìv kommentektől kíméljetek pl: kit érdekel? Ilyenektől köszi a válaszokat.
Hány éves vagy?
Én sok embert megnézek mert pl tetszik a stílusa a haja vagy a szeme, nem feltétlenül tetszik. Aki rámmosolyog arra meg visszamosolygok. Ha tetszik akkor menj oda hozzá és kész. Bár lehet ő épp ugyanezen rágódik :D
Ha úgy gondolod ,hogy szép vagy menny oda hozzá de azonnal és vallj neki.Ahogy így leírtad őt úgy tűnik elég szégyellős.
(egyébként 17 vok és fiú)
ez olyan aranyos, én is ilyen voltam 12-13 évesen :DD
amúgy sose lehet tudni, menj majd oda hozzá egyszer, próbálj vele pár szót váltani, aztán ha akar valamit úgyis megkeres :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!