Szerintetek jól tettem?
Ma ok a legjobb barátnőm valami ok miatt megsértődőtt rám. Kérdeztem tőle hogy miért amire azta választ kaptam hogy tudom. Nos nekekm nem jutott eszembe semmi mi rosszat mondthattam volna neki ezért ráhagytam. Délután feljött msn-re, és összevesztünk:
Az ő szemszögéből: Szerinte én azt hiszem hogy mindenkinél okosabb vagyok és mindenkit sértegetek. Továbbá ő csak hülyeségből sértődik be időnként és ha ez minket zavar akkor abbahagyja. Ha én valakit sértegetek szerinte az illetőnek lelki sérelme lesz. Meg mikor elküld hogy vegyek valamit a büfébe és nem veszek akkor ő nem akkar csicskáztattni.
Az én szemsögem: Nem képzelem magam oksabbnak, és igen néha sértegetek másokat de ugy hogy az illetővel nevetünk rajta. Nem hüyleséggből sértődik be , folyamatosan én kérek tőle bocsánatot ok nélkül.
Ezek után holnap tuti hogy egymáshoz sem szolunk, ezzel a bárátságunknak is annyi.
Az a kérdésem tehát hogy szerintetek jól tettem hogy megmondtam neki amit gondolok?
13/L
Szerintem igen.
Ahogy ezt itt elolvastam,mondhatjuk irigynek is...Ha ilyeneket írt,én már nem kezdenék vele semmit,ki tudja,mikot tesz be neked,vagy lesz-e még ilyen.Vagy ha akarod,hívd el valahova,és beszéljétek meg négyszemközt.
Hagyd a csudába,keress új barátokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!