Egytől tízes skálán mennyire rossz az alakom?
19-es Köszönöm!! :)
A többi választ is.
2
normál skálán 8 :)
Szerintem nincs az alakoddal különösebb baj.
Hogy őszinte legyek a bőröd szép meg minden, de én speciel a sportos lányokat kedvelem. Ez nem abban nyilvánul meg, hogy esetleg sovány vagy ilyesmi, sőőőt... Ellenben kicsit izmos, és az a hajszálnyi kis mozgás kell ahhoz, hogy felesleggel - vagy nélküle - meg legyen a szép külalak:)
Én azt mondom, eszedbe se jusson fogyózni vagy bármi, ellenben sportolj, jót tesz a testednek, és a lelkednek is... Illetve az önbizalmadnak is!!;))
Én most így 4-est adok, ettől függetlenül, szép ruhában simán csinos csajszi kategóriában vagy:)
2
nem tökéletes, de szerintem teljesen rendben van, ne aggódj!:)
Szerintem abszolút semmi baj nincs az alakoddal. Meg kell, hogy súgjam neked, hogy nem az számít hogy nézel ki, hanem az, hogy hogy érzed magad a testedben.
Én egy mások szerint szép arcú sportos lány vagyok ám természetem miatt eléggé kerülnek a pasik... A barátnőm kevésbé szép arcú és igencsak duci lány, az önbizalma, kedvessége és egyéb jó tulajdonságai miatt megőrülnek érte a pasik!!!
A lényeg az önbizalom. Lehet, hogy közhely de tényleg látszik rajtad, hogy milyennek tartod magad.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!