Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egytől tízes skálán mennyire...

Egytől tízes skálán mennyire rossz az alakom?

Figyelt kérdés

10-es a legrosszabb (bocsi a paint-ért :D)

[link]

17L

2014. ápr. 4. 10:50
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

19-es Köszönöm!! :)

A többi választ is.

2014. ápr. 4. 21:54
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
# 19, 14-es vagyok. Azért szóltam le ennyire, mert régebben nekem is ilyen gusztustalan testem volt, szörnyen éreztem magam. De aztán rájöttem, hogy ez bizony nem szép és elkezdtem tenni érte. Ma már álomszép, kisportolt, feszes testem van, szóval van minőségi különbég. Sziplán arra akartam ráébreszteni a kérdezőt, hogy lehetne jobb is, ha tenne érte. Mivel feltette a kérdést, és úgy tette fel ahogy, arra következtettem, hogy nincs megelégedve vele. Nem csodálom. De ez már csak akarat és kitartás kérdése.
2014. ápr. 4. 22:06
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
Mozogj, és figyelj oda a táplálkozásodra, az arányaid jónak tűnnek, bomba alakod is lehetne akár. Egyszer vagy fiatal, úgyhogy hajrá.
2014. ápr. 4. 22:12
 24/32 anonim ***** válasza:
60%
Jajj, de furcsa így fordítva pontozni. 7. És nem azért, mert van rajtad felesleg, hanem mert, ha nem lenne, akkor sem lenne álomalakod. Illetve ez a szörnyű bugyi és melltartó (vagy bikini felső?) rengeteget ront az összhangon. Pláne így együtt.
2014. ápr. 4. 22:18
 25/32 anonim ***** válasza:
68%

2

normál skálán 8 :)

Szerintem nincs az alakoddal különösebb baj.

2014. ápr. 4. 22:25
 26/32 anonim ***** válasza:
83%

Hogy őszinte legyek a bőröd szép meg minden, de én speciel a sportos lányokat kedvelem. Ez nem abban nyilvánul meg, hogy esetleg sovány vagy ilyesmi, sőőőt... Ellenben kicsit izmos, és az a hajszálnyi kis mozgás kell ahhoz, hogy felesleggel - vagy nélküle - meg legyen a szép külalak:)

Én azt mondom, eszedbe se jusson fogyózni vagy bármi, ellenben sportolj, jót tesz a testednek, és a lelkednek is... Illetve az önbizalmadnak is!!;))

Én most így 4-est adok, ettől függetlenül, szép ruhában simán csinos csajszi kategóriában vagy:)

2014. ápr. 4. 23:32
 27/32 anonim ***** válasza:
78%

2

nem tökéletes, de szerintem teljesen rendben van, ne aggódj!:)

2014. ápr. 5. 14:38
 28/32 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem abszolút semmi baj nincs az alakoddal. Meg kell, hogy súgjam neked, hogy nem az számít hogy nézel ki, hanem az, hogy hogy érzed magad a testedben.

Én egy mások szerint szép arcú sportos lány vagyok ám természetem miatt eléggé kerülnek a pasik... A barátnőm kevésbé szép arcú és igencsak duci lány, az önbizalma, kedvessége és egyéb jó tulajdonságai miatt megőrülnek érte a pasik!!!

A lényeg az önbizalom. Lehet, hogy közhely de tényleg látszik rajtad, hogy milyennek tartod magad.

Sok sikert!

2014. ápr. 5. 17:38
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, önbizalmam sajnos eléggé..nincs sok. Pedig barátom is van és neki úgy tetszem, ahogy vagyok (azt mondja.. :D) De én nem nagyon érzem magam csinosnak. Meg tudom válogatni úgy a ruháimat, hogy "szép"-nek érezzem magam, de bikiniben...kész katasztrófának érzem magam. (Amúgy igen, bikini van rajtam, és tudom, hogy nem illik össze, csak épp próbálgattam, hogy jók-e még ráma tavalyi fürdőruháim, és még nem vettem le a felsőt, amikor az alsót már átcseréltem...:) )
2014. ápr. 5. 21:42
 30/32 anonim ***** válasza:
78%
Szép vagy :)
2014. ápr. 6. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!