Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti is szoktátok azt érezni,...

Ti is szoktátok azt érezni, hogy minden rossz?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy jaj milyen gonoszak a szüleim... Hanem úgy szimplán sz@r. A filmek, a zene, a pizza, a kóla, vagy a reggeli kávé, bármi. Egyszerűen mindent így látok, és szörnyű... És semmi nem tud érdekelni, mint régebben. Tavaly ilyenkor csomó dolog lázba hozott, most meg olyan... Hát oké. Utóbbi két hétben nem tudok aludni, éjszakánként 3-4 órákat tudok aludni, azonkívül teljes ürességet érzek, és fekszek... Nem gondolok semmire, és nem tudok elaludni.

Nem tudom, ez betudható-e a kamaszkornak-e, vagy sem.

Illetve gyakran nem szeretek az emberekkel beszélni, ilyenkor köszönni se szoktam, kibújok minden kommunikációból... Máskor meg már előre vigyorgok mások képébe 100 méterről, hogy látom, hogy ott van, jövök oda köszönni... Úgyszintén néha szeretem, ha figyelnek rám, figyelmet kapok, de máskor el akarok tűnni... Néha tömegben is olyan, mint egy lakatlan sziget, máskor meg csak egy haver dumál, mégis megfulladok a tömegtől...

Ez normális?

16/F

2014. ápr. 1. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyi a mindennapjaim öröme, ha találkozok a szerelmemmel és elszívok egy szál cigit egyedül, elmerülve a dolgokba. Amúgy kb én is ilyen vagyok :)
2014. ápr. 2. 06:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

*high-five*

nekem is vannak ilyen fura napjaim, mikor semmihez sincs kedvem, még az élethez sem. néha aggódnak is miattam a barátaim. de nekem más is van a háttérben, de mindegy. :D

van amikor meg ok nélkül röhögök mindenen, és hülyének néznek :D

szerintem normális, legalábbis remélem.:D

2014. ápr. 2. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kamaszkor, ami nálad valószínű most jelentkezik. Velem is van ez így ,hogy itthon teljesen el vagyok kenődve, utálom a világot és mindent ami benne van hangulatom van, máskor meg jól elvagyok egyedül, jókedvem van. Az iskolában szinte mindig jókedvem van, mert csomót röhögünk meg minden, de itthon mikor rám jön a mealnkólia, akkor minden szomorú dolog, veszteség meg minden eszembe jut. És nálam még az van ,hogy nagyon gyorsan felmérgelődök, van amin hamar túlteszem magam, van ami nem hagy nyugodni. Ez az egész magában már idegesítő, de remelem ,hogy el fog múlni. :) 15/L
2014. ápr. 2. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne is mondd :D

Az elmúlt egy-két évben ez van, néha jövök haza, már megyek is ki futni vagy bicajozni, tök boldog vagyok, másnap meg reggel fel se akarok kelni, első órára már kávéval megyek be, hozzám se lehet szólni, és amikor hazaérek, csak nézek ki a fejemből. Ez nyilván a kor velejárója is, de én ráfogom a stresszre, ami az iskolával, továbbtanulással és egyéb dolgokkal jár. Igazából attól félek, hogy kikerülök az iskolából és nem tudok mit kezdeni magammal, de közben alig várom, hogy ne kelljen tanulnom. Szerintem az iskola mindenre felkészít, csak a való életre nem, a 10 évem alatt most tanulunk először olyat, amit tényleg a munkámon kívül hasznosíthatok (adók, részvények, banki ügyek). Közben az is csak undorít, hogy milyenek egyes emberek, nemrég olvastam egy cikket fiatalokról, akik játszóterek játékaira borotvapengéket ragasztanak, egyszerűen nincs már hitem az emberiségben :/ A kajálás csak egy szükséges dolog, aludni meg 5-6 órákat szoktam, hétvégéken pedig akár 12-13 órát is, de hétközben csak stresszelek és gondolkozok ahelyett, hogy aludnék.

Szóval nem vagy egyedül, de ez így szerintem nem jó. Most kéne élnem a legszabadabb éveimet, erre... :D

16/L

2014. ápr. 2. 15:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát azért megnyugtató valahol, hogy nem vagyok egyedül, de azért elszomorít is picit, mert hát ez nem jó.:)

Mondjuk így már elgondolkozom, lehet tényleg csak a hormonok, meg a kamaszkor játszik velem, mert ti is korombeliek vagytok:)

2014. ápr. 2. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem az utóbbi 2-3 hónapom volt ilyen azzal ellentétben, hogy én tudom mi volt az oka a semmilyen/rossz kedvemnek. Éjszakánként csak forgolódtam, nappal meg szinte csak a kávé éltetett(napom csúcspontja az volt, amimkor suli után hazajöhettem begyűrni a délutáni kávét...). A folyósón egyik teremtől a másikig inkább a könyveket bújtam csak azért, hogy ne 'kelljen' köszönnöm senkinek és még srolhatnám. Utána eljött egy pont ahol beláttam, hogy ez így nem jó. Mindig azt mondom, hogy egy mosoly is sokat segít:) Szerencsére visszatért azóta a vidám, boldog és mosolygós énem, de ha becsúszik 1-1 rosszabb nap akkor sem fordulok annyira magamba...hisz azzal csak azt értem el, pár hónap alatt, hogy jó pár emberrel megromlott a viszonyom, mivel elhanyagoltam őket...tehát a rosszabb napokon is próbálok ezekre figyelni most már:) Lehet, hogy neked tényleg betudható ez a kamaszkornak, nem tudom, hogy sportolsz-e valamit.Szerintem az is segthetne, hogy visszarázódj..:)

17/L

2014. ápr. 2. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
én 17L vagyok, de én főleg év vége felé (utolsó 2-3 hónap) válok ilyenné. én is utálom :(
2014. ápr. 2. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Normális igen.Én is sokszor ilyen vagyok.

17/F

2014. ápr. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!