Egytől tízes skálán mennyire rossz az alakom?
2014. ápr. 4. 10:50
11/32 anonim válasza:
8 Szerintem lenne mit leadnod,és picit formálódnod!
12/32 anonim válasza:
Szerintem is tul dagi vagy, es alaktalan. A legnagyobb problema azzal van h meg csak 17 vagy. Idovel egyre risszabbul fogsz kinezni. Es ha mar 17 evesen sem nezel ki tul jol, ez nem sokkal kecsegtet.
Egyebkent azert nem adok pontot, mert az arc es a belso fontosabb mint a test, szoval nem mondom h rusnya vagy, vagy h nem dugnalak meg. De nem elonyos a testalkatod es ezen meg valtoztathatnal.
13/32 anonim válasza:
Legnagyobb jóindulattal 8.Lenne hova fejlődnöd.Pár kiló mínusz és máris jobb lenne a helyzet.De így ez egy nagy 0.
14/32 anonim válasza:
20. Már bocsi. Zsíros vagy, formátlan, alaktalan. A combjaid két nagy bojler, összeérnek mint a krumpliszsák. Melled semmi. Oldalháj a köbön. Valamit sürgősen kezdj el sportolni, mert ez így visszataszító. Az meg még egy lapáttal rátesz az egészre, hogy nyílvánosan mutogatod magad. Anyukád büszke rád?
15/32 anonim válasza:
Járjál futni meg mondjuk úszni és akkor nagyon szép lesz
17/32 anonim válasza:
3-4.
Nem az ideálom az ilyen alak, de ettől függetlenül tetszik.
18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 4. 21:42
19/32 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék azoknak a testére, akik ennyire durván leszólják a kérdező alakját. Meggyőződésem, hogy még így sem néztek ki, és azért írogatjátok ezeket a kérdezőnek, hogyha már nektek vállalhatatlan az alakotok és rosszul érzitek miatta magatokat, akkor legyen szar napja másnak is.
20/32 anonim válasza:
2
Szerintem teljesen rendben vagy! :)
Nekem pont hogy ezek a nagyon vékony lányok nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!