SEGÍTSÉG! Mit csinálják most? Bővebben lent
Tehát. Van egy fiu és az ő "bandája" akik fölöttem járnak egyel. (én 7.-es vagyok ők pedig 8.-osak) Ezzel meg nincs baj de folyton szivatnak meg beszólogatnak és ez megy már lassan 3 éve mióta felsős vagyok. Eleinte még csak ártalmatlan kis dolgok voltak ezek de most már eléggé eldurvult a helyzet. Nem akarom részletezni de legyen eleg annyi h kamasz fiúk... Visszaszólni meg nem merek mert hát van egy kis különbség köztünk ő három fejjel nagyobb és izmos !nagyon! én meg egy vékony alacsony lány vagyok tehát... Most már a barátaimat is bele keveri és már nagyn idegesít és folyton leéget :( és ráadásul ő a "menő" a suliban. Már próbálkoztam h szólok tanárnak/szülőnek de nem hát rá senki mit csinálak??? Ráadásul tudja ki tetszik nekem és mikor a kiszemeltem (aki nem a mi sulinkba jár csak a suli előtt találkoztunk) épp elhívott volna randizni erre ez a gyerek oda jön és totál leégett előtte :((( Segítség!!!!! Már nem bírom.
13/L
Nem tetszel te ennek a srácnak véletlenül?!
A bandája előtt nem mondhatja, mert ciki és meg kell felelni az elvárásoknak és kőkeménynek kell mutatnia magát, de nem mernék mérget venni rá, hogy nem szerelmes.
Főleg, hogy próbálja lecsatolni tőled a fiúkat.
Nekem gyanús, hogy tetszel neki.
A dolog logikája, hogy ő most attól nagy macsó, hogy a haverjai előtt téged bánt. A gond szerintem, hogy téged ez zavar és mégsem teszel semmit, így minden alkalommal lehet azon röhögni, hogy te égsz.
Két verzió van, vagy szembe szállsz, vagy megpróbálsz nem égni. Ha nem égsz, értsd: leszarod, nem nézel rá, nem keseredsz el, nem leszel vörös, stb. akkor nagyon gyorsan unalmas lesz neked beszólni, mert nem lesz sikerélmény, nem fogja rajtad látni, hogy erős.
Ha viszont felveszed a kesztyűt akkor okosnak kell lenni, mert ha mégsem sikerül akkor egyrészt felbőszíted másrészt még jobban fogsz égni... Tehát találd ki előre mit tudsz visszaszólni. pl. "ne udvarolj, nem vagy az esetem".
A harmadik verzió az lenne, hogy szivasd meg, de nem javasolom.
Kedves utolsó ! Olvasd el még egyszer a szöveget !
Kérdező ...
Olyan szerintem nincs hogy a tanárok nem segítenek. Szólj az osztályfőnöködnek (valószínű ő fog a legtöbbet segíteni) a 8.-ossok osztályfőnökének és az igazgatónak. Szerintem el fogják intézni a dolgot ha tényleg durva a dolog. Visszaszólni én nem szólnék mert ugyan nem ismerem őket de nehogy véletlen erőszakhoz folyamodjanak.
Illetve tényleg jó lenne ha leírnád pontosan mit is csinálnak mit szólnak be mert így egyszerűbb lenne látni azt is hogy a tanárok miként szankcionálhatják őket. Mert (és ezzel nem akarlak megbántani) lehet hogy nem olyan durva a dolog, csak neked tűnik annak és ezért nem léptek fel még a tanárok. Ha leírod nekünk is könnyebb segíteni.
Egesd le te is.
Szolj a szuleidnek,hogy irjanak egy levelet egyenesen az igazgatonak,hogy tegyn valamit stbstbstb.
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Visszaszólni nem fogok de jó ötlet hogy a személyiséget cikizem. Az a verzió hogy tetszem neki nem hinném hogy igaz bár bennem is elfordult a gondolat de van egy barátnője akit imád. A tanárok már adtak neki figyelmeztetőt (nem csak miattam kapta hanem mert a tanárokkal is szemtelen) de nem nagyon hatja meg.De köszi a segítséget majd megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!