Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Emberi roncsnak...

Mit csináljak? Emberi roncsnak érzem magam, segítség

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nagyon hosszú lesz, de mindent le kell írnom.

Valamiért elég szótlan voltam az emberekkel kapcsolatban, mára már valamennyire sikerült ezt lekűzdenem, de félek az emberektől, emellett nagyon szeretethiányos is vagyok. Nagyon sokat görcsölök a dolgokon, gondolatban is, és mindenhogyan. Szóval lelki gondok gyötörnek. MAximalista is vagyok, megfelelési vágy is van bennem...Na oké, ez még mind "megoldható"? de ma nagyon kibuktam.

Tetves vagyok, 2 éve nem múlik el a hajamból, mindent próbálunk, de egy kettő benne marad. Valamint bajok vannak a gerincemmel, lehet a térdemmel is. KIderült, hogy körömgombám is van, és úgy érzem, egy emberi roncs vagyok. TAláltam egy nagyobb anyajegyet magamon, a lábamon, majd azt is megnézetjük. Úgy érzem selejt vagyok, félek beszélni erről a szüleimnek. Lelkileg rámegyek mindenre, beforduló vagyok, és .....

Tudom, hogy olvasásra ezek nem tűnnek nagy gondnak, de lelkileg engem brutálisan megvisel, a sírhatnék folytogat, hogy ennyi minden hibás bennem.

Mit tegyek, nem bírom, nem merek erről beszélni senkinek.

2011. júl. 19. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A tetű és a körömgomba ellen lehet tenni, de biztos van benned is valami szép, csak meg kell találni! :)
2011. júl. 19. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nincs okod elkeseredni, hiszen nem tolókocsiban ülsz, és értelmes, okos emberke vagy! :)

Mindent el lehet mulasztani (legalábbis a tetveket, körömgombát mindenképp). Anyajegy? Nekem 100 van, és egy se zavar :) Gerinc-térd. ezeket kezelni kell, ettől még nem vagy használhatatlan.

Én egy tanácsot tudnék adni, de ezt minden MAXIMALISTÁNAK! Miért kell maximalistának lenni? Az egyenlő a boldogtalansággal! Én nem vagyok maximalista, de igyekszem a legtöbbet kihozni magamból. De ha nem megy, akkor nem küzdök érte :)) Ilyen pld. az 5 kg-os túlsúlyom, amitől az istennek nem tudtam megszabadulni, mostmár elfogadtam, és szeretem is magam így. Csak arra vigyázok, hogy ennél több ne legyek, ha nem muszáj.

Szóval inkább élvezd az életet, és ne görcsölj dolgokon, hiszen a dolgok így is, úgy is megtörténnek veled (velünk) akár görcsölünk akár nem. Akkor meg minek teszed tönkre a saját idegrendszeredet? Hmmm?!!

2011. júl. 19. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Ez a kérdés vagy kamu vagy nagyon igénytelen vagy mert azt nem hiszem el hogy 2 éve tetves vagy nincs olyan hogy benne marad egy kettő, akkor borotváld le teljesen a hajadat, és ha valaki tetves akkor az iskolába se járhat mivel megfertőzi a többieket neked 2 év alatt mindenkit meg kellett volna fertőznöd az iskolába. Nekem is van nagyobb anya jegyem és még rengeteg embernek, ez egy teljesen természetes dolog. A körömgombát megint könnyen lehet kezelni.
2011. júl. 19. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Más embernek is vannak problémái, csak te nem tudsz róla. Örülj neki, hogy "csak" ennyi problémád van. A Tanácsom: egészségügyi kivizsgálás különös figyelemmel Candida gombára és autóimmun betegségekre. Menj el pszichológushoz, sokat segíthet. A tetveket pedig egy alapos hajfestéssel irthatod ki. Fesd be olyan színűre a hajad, mint amilyen most is, így nem fog feltűnni.

2011. júl. 19. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyelj sztem feleslegesen görcsölsz ilyen semmiségek miatt,hidd el nekem ha egész életemben ennyi bajom lett volna..A tetveket el lehet mulasztani,menj el dokihoz,ne aggódj anyajegye mindenkinek van,évente megnézeted egy bőrgyógyásszal ha nagyon izgulsz és annyi,a lábad gerinced sztem növésben vagy,azért lehet velük gond,gyógytorna és megoldódik,ha azt mondogatod magadban hogy egy roncs vagy az is leszel,ne sajnáltasd magad nem lesz jó senkinek főleg nem neked.Gondolj bele másnak sokkal komolyabb baja van,pl nem tud mit enni,nem tud járni,nincsenek szülei,molesztálták gyerekkorában mint pl engem,hajléktalan,rákos,egyéb baja van,és hidd el még ők is tudnak pozitívan gondolkodni.Lásd meg a jót a dolgokban és fejezd be az önsajnálatot.Nem volt könnyű gyerekkorom,sok olyan dolgon mentem át amit nem kívánok senkinek,de megtanultam más szemmel nézni a dolgokat örülni minden pici dolognak,nem sajnálom magam,találtam párt magamnak,és boldognak érzem magam,ezáltal könnyebben tudom megoldani a problémákat,fel a fejjel!
2011. júl. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!