Egy kis segítség kellene, mikor csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
A fog.gátlót januárban hagytam abba,ezután megjött 2.án.Azóta többször voltunk együtt gumi nélkül,de megszakításos módszerrel,azonban 16.án bennem ment el.mikor lehetett peteérésem és mikor tudok leghamarabb tesztet csinálni ami ki is mutatja?van olyan fajta ami különösen érzékeny teszt?nagyon szeretnénk babát és már előre izgatott vagyok2014. febr. 24. 19:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem a nemvárt másnapján érdemes, ha már késik. Akkor már biztos eredményt mutat egy 10-es teszt.
2/11 anonim válasza:
várd meg a köv mensi első két napját és utána tesztelj reggeli vizeletből
3/11 A kérdező kommentje:
2éve szedtem gyógyszert,ilyenkor 28asnak számoljam a ciklusom?
2014. febr. 24. 19:29
4/11 anonim válasza:
Gyógyszerszedés előtt hány naposak voltak a ciklusaid? Szerintem most is olyan hosszúval számolj.
5/11 A kérdező kommentje:
mikor volt az már:-)
2014. febr. 24. 19:43
6/11 A kérdező kommentje:
ha 30napot számolok is,akkor is aktuális lenne a héten
2014. febr. 24. 19:45
7/11 anonim válasza:
az aktus után 14nappal,egy 10ez érzékenységü már kimutatja, tehát 2.án tesztelhetsz! sok sikert:)
8/11 A kérdező kommentje:
ez a várakozás a legrosszabb.köszönöm
2014. febr. 24. 19:53
9/11 anonim válasza:
Én azt nem értem,ha baby-t szeretnétek,akkor miért nem "ment benned el" mindig? Szerintem is nyomhatod 1.,vagy 2.-án.:) drukkolok!Én is 1.fogok tesztelni.:)
10/11 anonim válasza:
7esvagyok! tudom tényleg ez a legrosszabb a várakozás, én is 1jén tesztelek,vagy 2án :) majd irjátok meg kinek mi lett az eredmény:) (R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!