Baratommal tobb mint 3hete volt meg az elso. Nem vedekeztunk. Csinaltunk 2 tesztet az egyik halvany pozitiv lett a masik nem mutatott semmit. Tegnap meg is jott de aggodunk az elso teszt miatt. Lehetseges hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 00:40
1/13 anonim válasza:
Ha megjött, akkor jó eséllyel nem vagy terhes.
De miért nem védekezik, aki nem akar gyereket, he?
2/13 anonim válasza:
Ha a teszted pozitív,nagyon is lehetsz terhes.ismerősöm a terhessége alatt,az első3 hónapban is mensizett...irány orvoshoz...aztán kicsit gondolkozni,hogy megérte-e...
3/13 anonim válasza:
Ismételnék egy tesztet a helyedben, mert igen, megeshet a vérzés terhesség esetén is, csak nagyon ritka. Ha a mostani teszted negatív, hihetsz neki.
Előre bocsátanám, hogy nem lesz mindig ekkora mázlid, ezért tanuljatok meg védekezni, mert gyorsan abortuszon találhatod magad! ... vagy szülői értekezleten az oviban. Te döntesz!
4/13 anonim válasza:
Az durva lecke lenne mi, ha első kefélésed után mehetnétek abortuszra... Ostoba tinik, gondolkozzatok már mielőtt letoljátok a bugyit.
5/13 anonim válasza:
egyetértek a 2es.és 3as iroval!! és abszolut meg van rá az esély h terhes legyél!
6/13 A kérdező kommentje:
most hogy megvan mikor csinalhatok masik tesztet?
2014. febr. 23. 22:42
7/13 anonim válasza:
Holnap reggel.... :) ird meg mi lett
8/13 anonim válasza:
5ös vagyok,én is nagyon kiváncsi vagyok h mi lessz,majd ird meg!
9/13 A kérdező kommentje:
megvarom ameddig elmulik meg 2nap..majd irok:)
2014. febr. 23. 23:51
10/13 anonim válasza:
hát ha terhes is voltál,az lehet h most kiis fog ürülni belöled a mensivel együtt,ez a természert dönti el. de az is lehet h megmarad, mindenképp irj majd,h milett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!