Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek a teszt szerint...

Terhes lehetek a teszt szerint igen?

Figyelt kérdés

jan 25-30 között volt peteérésem ,és mi 26,27 együttvoltunk, a párommal.

Viszont ma reggel megint teszteltem de még halványabb volt mint a csütörtöki!!

Ide feltettem mindenki azt látta hogy szép pozi én viszont már nem tudom ,el vagyok keseredve!!

Mert ha a hónap vége felé volt pém akkor később is mutatja ki a teszt ?

Mikor lesz igazán erős a csíkom ha egyáltalán az lesz és baba ?

a lányommal ugyanigy voltam soha nem volt erős csík csak mint ha szellemcsíkos lett volna ,ma itt rosszalkodik mellettem!!

2014. febr. 9. 09:05
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Ez volt a pénteki teszt

[URL] [link]

2014. febr. 9. 09:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
várd meg hogy késsen....kb 4-5 napot. nekem késés után a 4. napon 25ös teszttel majdnem leugrott a csík :) de ha előtt is ilyen tesztjeid voltak akkor ne idegeskedj minden rendben lesz.
2014. febr. 9. 09:11
 3/18 A kérdező kommentje:

Ez meg a mai vizeletből

[URL] [link]

Megőrülök, szerintem most már tuti hogy tuti nem vagyok babás

2014. febr. 9. 09:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Ha jól megnézem mintha lenne ott vagy képzelődöm??
2014. febr. 9. 09:18
 5/18 anonim ***** válasza:
Én làtom a gabrielen. Nekem mar mi den tesztem pozi volt a gabriel meg ilyen halvany. Szoval nyugi nincs baj! :)
2014. febr. 9. 09:37
 6/18 anonim ***** válasza:

Jaj, gábriellel ne tesztelgess a nemvárt előtt, ez a kazettás baromi későn mutat ki bármit is. Sajnos rengeteg tesztet ellőttem már az elmúlt két évben, szóval higgy nekem!

A tegnapi teszted szép erős, abból a fajtából kéne holnap reggel tesztelned, az hidd el hogy erősebb lesz már.

2014. febr. 9. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:
ha mas tesztet csinaltal nem mervado az erossege, nekem is ketto egyertelmuen pozi volt, masnap egy ujfajta teszt meg full negativ. Mergemben falhoz csaptam, es csinaltam az elso fajtabol ujat, az meg pozi lett
2014. febr. 9. 10:11
 8/18 anonim ***** válasza:

Nyugi, ezek pozitívak. A gabriel elég vacak, nem elég érzékeny. Amúgy biztosan a 26-27.-ei együttlétből foganhatott? Nem lehet, hogy inkàbb előtte? Elég hamar pozi lett a 25-s. De lehet ikrek és azért... :-)

Majd írj miutàn voltàl dokinàl!

2014. febr. 9. 10:43
 9/18 A kérdező kommentje:

Jézusom ne rémítsél el ikrek ,van már két gyerkőcünk!!

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves hozzászólást!!

2014. febr. 9. 11:17
 10/18 A kérdező kommentje:

Jan 22.én is együttvoltunk!!De akkor nem volt pém!

Lehet ott jött össze a baby?

2014. febr. 9. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!