Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szep napot! Azt szeretnem...

Anita.gu kérdése:

Szep napot! Azt szeretnem tudni, h lehetek e terhes 3 negativ teszt utan? Meg augusztam voltam a baratommal es azota rendesen is mestrualok es decemberbe csinaltam 3tesztet ami negativ lett .

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 09:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kizárt!
2014. jan. 29. 09:30
 2/12 anonim ***** válasza:

akkor lehetsz terhes ha AZÓTA szexeltél védekezés nélkül

augusztusi együttlétből már hat hónapos terhes lennél, azt azért észre lehet venni...

2014. jan. 29. 09:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Màr hog lennèl? Egyàltalàn mibõl gondolod? Nekem szeptember közepèn foggant ès màr akkoràkat rúg nèha hogy kidűled a szemem :-) biztos èszrevennèd.
2014. jan. 29. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha azóta az lennél annyi idős lennél mint én :) Tuti nincs baba, negatív tesztek után.
2014. jan. 29. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:

jesszus!

hány éves vagy? 2?

Meg augusztam voltam a baratommal" ez meg mit jelent?

2014. jan. 29. 09:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Azert is gondolm,h nem e vagyok az,mert neha fura erzeseket erzek a hasamba es bal oldalt..lehet,h csak kepzelödök es az idegeseg teszi az egeszet
2014. jan. 29. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Augusztusban voltäl a barätoddal utoljära, es decemberben csinältäl 3!!! tesztet, ami negativ lett.De közben menstruältäl is :S
2014. jan. 29. 10:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Hat ha ugy gondolod,h az vagyok ez a te velemenyed,de szerintem senkinek nincs joga a masik lehordani...amugy meg sok mindent lehet olvasni es en sem viccböl kerdeztem meg...
2014. jan. 29. 10:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudj, de csak egy picit gondolkodni kéne!

Még ha augusztus utolsó napjától számolom, akkor is már a 24. héten járnál (2 hetes orvosi számítás szerint, amikor fogan).

Ekkora már félkilónál és 30 centinél több a gyerek. Mozgolódik, erősen rugdos.

Ha most megszületne, már szerencsével életben tudnák tartani.

Arról ne is beszéljünk, hogy decemberben, amikor teszteltél a HCG értékének kb. minimum (!) 13000-nek kellett volna lennie és a leggyengébb teszt is kimutatja, ha meghaladja a 25 (!)-öt!

2014. jan. 29. 11:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt mindenkinek...azert is fordultam ide,mert eleg fura erzeseket erzek a hasamba mindha neha mocorogna ott valaki..nezegettem kepeket is es olvasgattam is..olvastam pl olyant,h valakinek is mestrualt es közbe allapotoson is volt..vagy olyant is h a teszt nem mutatta ki es közbe mar 5honapos volt..ezert ilyedtem meg en is...
2014. jan. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!