3 napja késik, negatív teszt. Még lehetek babás?
A 28. naptól kezdve 2-3 naponta teszteltem. 32-33 napra szokott megjönni. Már teljesen letettem róla és a 41. napon + lett. Tehát kb. akkor fogant, amikor elkezdtem tesztelni és majdnem hogy meg kellett volna jönnie. Szóval volt egy késői peteérésem, amiből a kisfiam született.
Drukkolok hogy neked is hasonló eseted legyen.
Szia! De jó,hogy akadt sorstársam :-) Viszont ha már halvány pozitívat teszteltél,akkor babának kéne lennie!
Pont ma olvastam ehhez hasonló cikket,ahol orvos válaszolt:
"Szimi 2013. augusztus 26. hétfő - 18:10 Üdvözlöm azt szeretném kérdezni h ha egy hete kimarad a menstruációm csináltam tesztet az első pozitív pár nap múlva csináltam még egyet negatív illetve másnap megint egy negatív és pár napja el kezdtek fájni a melleim szokványosan mint a menstruációkor szokott.Ennek a késésnek mi lehet az oka a munkahely váltással kapcsolatban lehet?Lehetek e terhes ?
válaszát előre is köszönöm
válasz
Gabi 2013. augusztus 29. csütörtök - 13:04 Mivel az első teszt pozitív lett, elég nagy a terhesség esélye, főleg, ha azóta sem jelentkezett vérzés."
Szurkolok,hogy baba legyen nálad! De szerintem nagy esély van rá,ha az első halvány pozi lett! Mikor csinálsz következő tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!