Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, negatív teszt....

3 napja késik, negatív teszt. Még lehetek babás?

Figyelt kérdés
28 napos a ciklusom, most vagyok a 31.dik napon és még mindig nem jött meg. Reggel első vizeletből teszteltem negatívat sajnos.Kedden volt a nem várt napja,már akkor éreztem "mindjárt megjön" érzést,néha-néha még most is ezt érzem. Fehéres színű folyásom van.Nekem soha 1 napot sem késett eddig, ezért is reménykedem,hogy sikerült a baba.Szerintetek mikor teszteljek legközelebb? Hasonló tapasztalatok valakinek? :-)
2013. dec. 5. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz. Lehet kesobb fogant. 1,5 het mulva ismetelnem a helyedben. Nem voltal a ciklusod alatt beteg? Eros megfazas stb... Attol viszont keshet. Sok sikert nektek!
2013. dec. 5. 12:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam beteg, már vagy fél éve vagy 1 éve szerencsére. Reménykedem a babában, köszönöm a válaszodat!:-)
2013. dec. 5. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:

A 28. naptól kezdve 2-3 naponta teszteltem. 32-33 napra szokott megjönni. Már teljesen letettem róla és a 41. napon + lett. Tehát kb. akkor fogant, amikor elkezdtem tesztelni és majdnem hogy meg kellett volna jönnie. Szóval volt egy késői peteérésem, amiből a kisfiam született.

Drukkolok hogy neked is hasonló eseted legyen.

2013. dec. 5. 13:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy leírtad a te esetedet! :-) Bízom benne,hogy most sikerült! Nektek pedig Jó egészséget a kisfiaddal!
2013. dec. 5. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia.Izgulunk együtt?Nekem 4 napja késik.Tegnap csinaltam egy halvány pozitívot ma pedig 2 negatívot :( Nem értem mi van,nejem se szokott késni,viszont ha van baba pontosan tudom mikor fogant,azt viszont már erősen jeleznie kéne :(
2013. dec. 5. 14:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Szia! De jó,hogy akadt sorstársam :-) Viszont ha már halvány pozitívat teszteltél,akkor babának kéne lennie!

Pont ma olvastam ehhez hasonló cikket,ahol orvos válaszolt:

"Szimi 2013. augusztus 26. hétfő - 18:10 Üdvözlöm azt szeretném kérdezni h ha egy hete kimarad a menstruációm csináltam tesztet az első pozitív pár nap múlva csináltam még egyet negatív illetve másnap megint egy negatív és pár napja el kezdtek fájni a melleim szokványosan mint a menstruációkor szokott.Ennek a késésnek mi lehet az oka a munkahely váltással kapcsolatban lehet?Lehetek e terhes ?

válaszát előre is köszönöm

válasz

Gabi 2013. augusztus 29. csütörtök - 13:04 Mivel az első teszt pozitív lett, elég nagy a terhesség esélye, főleg, ha azóta sem jelentkezett vérzés."

Szurkolok,hogy baba legyen nálad! De szerintem nagy esély van rá,ha az első halvány pozi lett! Mikor csinálsz következő tesztet?

2013. dec. 5. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszi szépen :) Én holnap reggel,mert eddig csak du.-ni-ból néztem.Nem bírok várni :) Te? Egyébként tünetleg nekem is ugyan azok vannak,fehéres folyás és néha ez a mindjárt megjön érzés,de ez tudom természetes terhesség alatt is.Drukkolok én is neked!
2013. dec. 5. 17:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Reggel akkor mindenképp írd majd meg,hogy mi lett az eredmény! :-)Szorítok! Én szombatig várok, akkor reggel tesztelek majd. Már annyi negatív tesztet csináltam,hogy most próbálok türelmes lenni és kivárni,főleg így,hogy késik is. Reménykedjünk,hogy összejött! :-) Olyan jó lenne, ha mindketten pozitívat tesztelnénk! :-)
2013. dec. 5. 19:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Na megcsináltad a tesztet? :-)
2013. dec. 6. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!