Lehetek terhes? Mennyi ido utan mutatja ki a teszt?
11 napja volt egy balesetunk.
Minimalisnak gondolom a lehetoseget...( menszesz utan tortent tehat ovu elott joval)
Viszont fura tuneteim vannak ( mivel koraiak be is kepzelhetem oket mivel tudom, h akar terherbe eshettem)
Emelyges, erzekeny vagyok a szagokra szinte barmitol felfordul a gyomrom.
Pattanasos lettem ami meg menszeszkor is ritkan fordul elo( bar ugy tudom ez teherbe eseskor forditva van).
Gyakori pisiles ( fel is fazhattam)
Megjon erzes naponta tobbszor is( beagyazodasra is utalhat?)
Mikortol mutatja ki a teszt az esetleges terhesseget?
Surgos lenne mi elobb, a menszeszt ki varni keso lenne... elotte kimutathato??
sajnos legbiztosabban a minszi napján mutatható ki, mert ha korán csinálod a tesztet akkor mutathat negatívat úgy hogy terhes vagy.
nekem a beágyazódási vérzés előtt is voltak tünetek, felfújódás, hiszti, utána pedig vagyis még aznap kezdődött az émelygés, pisilés, mellfájdalom, és én is nagyon pattanásos lettem pedig a tinikort túléltem nélküle, görcsölgetett a hasam.....tehát akár lehet gyanús is...
Milyen baleset volt?
Masnap kicsit ujra vereztem. De ez mindig igy van ha mensi utan vagyunk egyutt kesobb verzek kicsit.
Fogamzasgatlo 1 hetes szunet utan elfelejtettem az elso ket szemet bevenni,ezert ovszereztunk is...viszont bent maradtt...
Sikeres aktus után 11 nappal még nincsenek a terhességnek ilyen tünetei. Itt az is lehet, hogy valamilyen összetett dologról van szó. Az is lehet hogy valamilyen hormonális dolog, gyomorprobléma, húgyhólyagprobléma.
Teszt meg a legérzékenyebb fajták mutathatják ki az aktus után 14 nappal a terhességet. De sokkal biztosabb akkor, ha a kimaradt vérzés napján vagy inkább az utána következő napokban van csinálva.
Hevesebb sziv verest nem tapasztaltam.
viszont menstruacio szeru enyhe gorcsok vannak, viszont en mensi idejen nem gorcsolok nem vagyok pattanasos most meg valahogy megorult a szervezetem!
Igen amint mondttam en is lehet csak ragorcsolok, ugye ezen kattogok es ezert konnyen meglehet h. Bekebzelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!