Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Mennyi ido...

Lehetek terhes? Mennyi ido utan mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés

11 napja volt egy balesetunk.

Minimalisnak gondolom a lehetoseget...( menszesz utan tortent tehat ovu elott joval)

Viszont fura tuneteim vannak ( mivel koraiak be is kepzelhetem oket mivel tudom, h akar terherbe eshettem)

Emelyges, erzekeny vagyok a szagokra szinte barmitol felfordul a gyomrom.

Pattanasos lettem ami meg menszeszkor is ritkan fordul elo( bar ugy tudom ez teherbe eseskor forditva van).

Gyakori pisiles ( fel is fazhattam)

Megjon erzes naponta tobbszor is( beagyazodasra is utalhat?)

Mikortol mutatja ki a teszt az esetleges terhesseget?

Surgos lenne mi elobb, a menszeszt ki varni keso lenne... elotte kimutathato??

2013. nov. 7. 09:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom az eddigi valaszokat, aranyosak vagytok! ment a zold kez.
2013. nov. 7. 10:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Az emelygesem mintha alabb hagyott volna igy kezdtem elfelejteni, viszont ismet aggodom a mellem mindig mindenre erzeketelen volt, viszont tegnap ota kipirosodott a mellbimbom es hiper erzekeny lett:S
2013. nov. 9. 01:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én jósteszteltem az akció utáni 9 naptól. Majd terhességi teszteltem a 11. naptól. Le is fotóztam, hátha ezzel segítek valamit másoknak. Sok sikert!!! [link]
2013. nov. 9. 21:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, epp most raktatm ki egy kerdest, tesztelhetek e 13 nap utan vagy varjak e meg?! mert mar megvan a teszt es nagyon nehezen turtosztetem magam!

Neked viszon Gratulalok :) szepen be sotetedttek a csikjaid!!:) eppen ezert ha mar 9 napon lett egy halvany pozid igy nekem a 13 ha van valami jeleznie kene nem?

Nem tudom mit csinaljak! :S

2013. nov. 9. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:
A baloldali sorban ovulációs teszteket látsz, melyeket jóstesztelésre használtam. A másik sorban terhességi tesztek vannak, a legelső nagyon halványat a 11. dpo-n teszteltem, a 13. napon lett szép kivehető. Hajrá!! Drukkolok, értesíts majd mi lett!! :-)
2013. nov. 9. 22:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Koszonom aranyos vagy:) de annyira ne drukolj azert! negativot varok, mivel irtam is vedekeztunk duplan is ugy mondvan, tehat tervezve nem volt.

Egy pozi tesztol lehet elajulok:O

2013. nov. 9. 22:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Hú!! Ok!! Akkor azert drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnétek és ami nektek a legjobb ;-)))
2013. nov. 10. 08:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Teszteltél?

2013. nov. 11. 07:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Persze! Negativ :)meg nem jott volna jokor ugyhogy igy a legjobb, nagy valtozasokat okozott volna! 2,3 ev mulva mindennel jobban varjuk majd ;)

Koszonom szepen erdeklodesed!

2013. nov. 18. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!