Lehetek terhes? Mennyi ido utan mutatja ki a teszt?
11 napja volt egy balesetunk.
Minimalisnak gondolom a lehetoseget...( menszesz utan tortent tehat ovu elott joval)
Viszont fura tuneteim vannak ( mivel koraiak be is kepzelhetem oket mivel tudom, h akar terherbe eshettem)
Emelyges, erzekeny vagyok a szagokra szinte barmitol felfordul a gyomrom.
Pattanasos lettem ami meg menszeszkor is ritkan fordul elo( bar ugy tudom ez teherbe eseskor forditva van).
Gyakori pisiles ( fel is fazhattam)
Megjon erzes naponta tobbszor is( beagyazodasra is utalhat?)
Mikortol mutatja ki a teszt az esetleges terhesseget?
Surgos lenne mi elobb, a menszeszt ki varni keso lenne... elotte kimutathato??
Koszonom szepen, epp most raktatm ki egy kerdest, tesztelhetek e 13 nap utan vagy varjak e meg?! mert mar megvan a teszt es nagyon nehezen turtosztetem magam!
Neked viszon Gratulalok :) szepen be sotetedttek a csikjaid!!:) eppen ezert ha mar 9 napon lett egy halvany pozid igy nekem a 13 ha van valami jeleznie kene nem?
Nem tudom mit csinaljak! :S
Koszonom aranyos vagy:) de annyira ne drukolj azert! negativot varok, mivel irtam is vedekeztunk duplan is ugy mondvan, tehat tervezve nem volt.
Egy pozi tesztol lehet elajulok:O
Persze! Negativ :)meg nem jott volna jokor ugyhogy igy a legjobb, nagy valtozasokat okozott volna! 2,3 ev mulva mindennel jobban varjuk majd ;)
Koszonom szepen erdeklodesed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!