5. napja kesik, teszt negativ, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jan.7-en volt az utolso mensi,atlagban 27 napos ciklusaim vannak. 2 napja csinaltam tesztet, ami negativ lett. Dokinal jan. kozepen voltam, cisztat nem talalt. Hasszurkalasaim vannak es gyomoregesem. Lehet terhesseg? Mikor csinaljak uj tesztet? A valaszokat elore is koszonom!2014. febr. 9. 18:07
1/10 anonim válasza:
Nekem is akkor volt, nekem nem jött meg, de a tesztek is pozitivak lettek 2 nappal a nem várt előtt.
Csinalj holnap is egy tesztet első vizeletből egy érzékenyebb teszttel pl.: cblue nekem az mutatta ki.
Lehetsz amúgy, mert már olvastam olyat is, hogy van akinek jóval a nem várt után 1 héttel mutatta ki úgy, hogy már 5 napja késett neki.
Hasszurkálás nekem is volt 1,5 hétig, néha még most is.
Ha negativ lesz megint, akkor érdemes lenne elmenned dokihoz ismét.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Ujra tesztelek es megirom majd az eredmenyt! Szep estet!
2014. febr. 9. 19:52
3/10 anonim válasza:
Feltétlenül írd meg!! Szurkolok, hogy pozitív legyen az a teszt!!!
4/10 anonim válasza:
Milyen tesztet csináltál?Nem mindegy,nekem Cb és x-epil pozit mutatott,Gabriel meg negatívat.Jövő héten mehetek dokihoz Uh-ra.Már nagyon várom.:-)
5/10 A kérdező kommentje:
Ausztriaban vagyunk jelenleg a parommal, cask jovohonapba koltozunk haza. A DM-be vettem, de sajnos nem tudom milyen erzekenysegu volt. Megyek veszek egy masik fajtat. Koszi a valaszt! Irok majd eredmenyt!
2014. febr. 10. 12:55
6/10 A kérdező kommentje:
2014. febr. 10. 13:11
7/10 anonim válasza:
Köszi /) Az első (és a 2.) válaszoló vagyok.
Szerintem az a teszt hasonlo lehet a Cb- hoz.
En is Cb használtam.
Teszteltél azóta?
8/10 A kérdező kommentje:
Siasztok! Teszt negative es mar menstrualok. Nincs babuci. Koszonom a valaszokat! Szep napot!
2014. febr. 11. 14:24
9/10 anonim válasza:
Sajnálom :(((
Nem baj, hamarosan újból próbálkozhattok!!!
Drukkolok, hogy hamarosan sikerüljön ;)
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom :)
2014. febr. 13. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!