Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a mensim, a...

Nem jött meg a mensim, a teszt negatív, akkor nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még soha nem tapasztaltam ilyet mensi előtt! Már napok óta szúr az alhasam,hol jobb,hol bal oldalt,és pár napja mensis görcseim is vannak,de nem olyan erősek,mint mikor megjön,annál enyhébbek! A melleim is fájnak,és nagyon fáradtnak érzem magam,napközben már le is kellett feküdnöm egy kicsit,mert nem bírtam fent maradni! Sok fehér folyásom is van!

Azért furcsa,mert nekem mensi előtti tünet,hogy fáj a mellem,és ennyi! Egyszer csak egy elkezdek görcsölni nagyon,és akkor tudom,hogy azonnal mosdó,mert megjött! Soha nem szúrkál előtte,és nem görcsöl napokkal előtte ... :(

Nem szokott késni a mensim,inkább előbb jön meg 1-2 nappal,de ma van az utolsó nap a leghosszabb ciklusomat alapul nézve,ami 27 nap! Ma reggel teszteltem,de totál negatív lett! 25-ös x-epil még nem mutatja,vagy ilyenkor már ki kellene,de nincs baba,csak a késik a mensi?

2014. jan. 20. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
HÁny napja késik?
2014. jan. 20. 17:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát még nem késik,ma reggel kellett volna megjönnie! Csak a tünetek miatt teszteltem,volt otthon egy teszt már kb. fél éve! :) Nem vagyok egy nagy tesztelős,talán az első évben taszteltem 2-3 havonta,azóta meg talán 1x ...
2014. jan. 20. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Ezek szerint relatív, hogy ki számít "nagy tesztelősnek". :)

Hát akkor még azért van esély. Két naponta ismételd, ha nem jön meg. Ha több mint egy hetet késik, és negatív a teszt, akkor meg jelentkezz be dokihoz, és menj is el, még akkor is, ha esetleg rá egy-két napra megjön, jobb ha lát.

2014. jan. 20. 17:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm! :) Még egy kicsit reménykedem,2 éve szeretnénk babát,sajnos volt egy vetélésem nem egész egy éve,és azóta nem jön össze :(
2014. jan. 20. 17:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Még nincs minden veszve, az első teszt nálam se mutatott semmit. Várj egy-két napot, és tesztelj újra, ha addig nem jön meg. Ha akkor is negatív, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
2014. jan. 20. 17:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még én is reménykedem! Amikor terhes lettem anno akkor sem voltak ilyen tüneteim,csak a mellem 100x jobban fájt,és ennyi! Most viszont az annyira mint szokott,és egy csomó más tünet van! Pl.a hasam feszül,de nem tudom akkor miért,ha meg fog jönni! :( A lényeg,hogy még van remény! :)
2014. jan. 20. 17:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Szia!! Én is ugyan igy vagyok mint te. Drukkolok neked. Ha csinálsz tesztet légyszi ird meg h mi lett az eredmény.
2014. jan. 20. 18:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Úgy tervezem szerdán csinélok tesztet legközelebb,ha addig nem jön meg! Ma úgyis kell mennem vásárolni,majd veszek,mert nincs otthon! Neked mikor kellett volna megjönnie? Teszteltél?
2014. jan. 20. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:

nem tudom, én erről az X-epilről nem olvasok túl jókat. Mindenki írja hogy halvány csík, nem látszik, elázott, nem tudja...szerintem próbálj más típust (meg mindenki aki olvassa). Én gyógyszertárba vettem, nem tudom hogy ez az X epil hol szerezhető be, mások mondták hogy minek veszek gyógyszertárba amikor feleannyi a drogériákba...hát lehet ez az X-epil is ilyen olcsó húsnak híg a leve.

De nem tudom tényleg, nem ismerem, nem ítélkezni akarok csak azt írom amit olvastam, hogy akinek baja van a tesztekkel szinte mind az X-epilt próbálta.

Lényeg a lényeg, én a Pregnancy nevűt vettem a patikába, ez 1000-1100 Ft körül mozog, többször is használtam, nem várt 2-3. napján, reggeli vizeletből mindig valós eredményt mutatott.

Na mindegy, te döntésed de én nem vennék X-epilt

2014. jan. 20. 22:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia! 4-es válaszoló vagyok! Nekem december 16-án volt meg utóljára. Csináltam teszteket de sajnos negativak lettek nekem nagyon rendszertelen a mensesem. :( Azóta meg nm csináltam. Kértem időpontot péntekre kaptam nm tudom h mi van ilyen sose nm volt még. :(
2014. jan. 21. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!