Nem jött meg a mensim, a teszt negatív, akkor nem vagyok terhes?
Sziasztok!
Még soha nem tapasztaltam ilyet mensi előtt! Már napok óta szúr az alhasam,hol jobb,hol bal oldalt,és pár napja mensis görcseim is vannak,de nem olyan erősek,mint mikor megjön,annál enyhébbek! A melleim is fájnak,és nagyon fáradtnak érzem magam,napközben már le is kellett feküdnöm egy kicsit,mert nem bírtam fent maradni! Sok fehér folyásom is van!
Azért furcsa,mert nekem mensi előtti tünet,hogy fáj a mellem,és ennyi! Egyszer csak egy elkezdek görcsölni nagyon,és akkor tudom,hogy azonnal mosdó,mert megjött! Soha nem szúrkál előtte,és nem görcsöl napokkal előtte ... :(
Nem szokott késni a mensim,inkább előbb jön meg 1-2 nappal,de ma van az utolsó nap a leghosszabb ciklusomat alapul nézve,ami 27 nap! Ma reggel teszteltem,de totál negatív lett! 25-ös x-epil még nem mutatja,vagy ilyenkor már ki kellene,de nincs baba,csak a késik a mensi?
Ezek szerint relatív, hogy ki számít "nagy tesztelősnek". :)
Hát akkor még azért van esély. Két naponta ismételd, ha nem jön meg. Ha több mint egy hetet késik, és negatív a teszt, akkor meg jelentkezz be dokihoz, és menj is el, még akkor is, ha esetleg rá egy-két napra megjön, jobb ha lát.
nem tudom, én erről az X-epilről nem olvasok túl jókat. Mindenki írja hogy halvány csík, nem látszik, elázott, nem tudja...szerintem próbálj más típust (meg mindenki aki olvassa). Én gyógyszertárba vettem, nem tudom hogy ez az X epil hol szerezhető be, mások mondták hogy minek veszek gyógyszertárba amikor feleannyi a drogériákba...hát lehet ez az X-epil is ilyen olcsó húsnak híg a leve.
De nem tudom tényleg, nem ismerem, nem ítélkezni akarok csak azt írom amit olvastam, hogy akinek baja van a tesztekkel szinte mind az X-epilt próbálta.
Lényeg a lényeg, én a Pregnancy nevűt vettem a patikába, ez 1000-1100 Ft körül mozog, többször is használtam, nem várt 2-3. napján, reggeli vizeletből mindig valós eredményt mutatott.
Na mindegy, te döntésed de én nem vennék X-epilt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!