Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tesztet vegyek?

Milyen tesztet vegyek?

Figyelt kérdés

4. napja késik. Ovulációs fájdalom alapján megítélve az ovum másnapján voltunk utoljára együtt, 10-én. A menzesz várható napja előtt, valamint aznap éreztem, mintha megjönne, azóta viszont nem. Tegnap reggel használtam X-epil tesztet, ami még csak halványan sem látszott pozitívnak, és bár sokan láttam, hogy esküsznek rá, láttam, mostanság sokaknak ezzel szemben meggyűlt vele a baja. Tudom, még csak ma vagyunk két héttel az aktus után, de gondoltam, három nap késésnél is kimutatná már, s mivel nem, holnap biztosra akarok menni. Bízzak az X-epilben, vagy vegyek hozzá másmilyen tesztet is? Milyet? Mondták, hogy 10-es érzékenységűt, de konkrét típust tudtok mondani? :) Teszteljek holnap két különbözővel?

Köszönöm előre is mindenkinek a kedves segítségét! :)

2014. febr. 24. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg félidőben volt pé és már 4 napja késik, akkor felesleges 10es tesztet venni, a 25ös is kimutatja. Én a nemvárt napján teszteltem erős pozit Corax Be Sure teszttel (dmben vettem), de sokan esküsznek a Clearbluera is. Próbáld meg ezek közül vmelyiket reggeli első pisiből. Drukkolok! Majd írj mi lett!
2014. febr. 24. 13:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt nem írtam, hogy az X-epil is első pisiből volt persze. :) Köszönöm a drukkot, majd írok. :)
2014. febr. 24. 13:13
 3/14 A kérdező kommentje:
A másik X-epilt csináltam meg, bizonyos szögben láttam a második csíkot, de a párom nem, sem a negatívján nem látszik. Viszont 5. napja késik, 15 napja volt az aktus, eddig esténként volt hányingerem, ma reggel is volt, sőt, még van, nem múlik az émelygés. Veszek digitálisat szerintem, az a biztos. :) Holnap reggel csináljam, vagy várjak két napot megint?
2014. febr. 25. 12:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem az x-epil a full erős corax utan halovány volt, nem túl jó minőség. 2 naponta duplázódik a hcg, ha biztosra akarsz menni és kibírod, akkor 2 nap múlva tesztelj.
2014. febr. 25. 12:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Hányinger jó jel :)
2014. febr. 25. 12:50
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszi. :) Kibírni kibírom, hiszen, ha van baba, akkor két nap múlva is lesz, menzeszem meg nem, ha nincs, akkor meg mindegy. :D

Más tünetem nem igazán van, illetvehát puffadt vagyok napok óta eléggé, de ennyi. :) Majd kiderül... :) Írok! ;-)

2014. febr. 25. 12:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Bejártam eget-földet, hipermarketet, szupermarketet és patikát, de utóbbiban is csak 25-ös vagy 30-as tesztet tudtak volna adni, és maradt még x-epilből... clearbluet csak rendelni lehet? Kíváncsi leszek az x-epilre...
2014. febr. 27. 02:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Murphy :) mi lett az eredmény?
2014. febr. 27. 10:10
 9/14 A kérdező kommentje:
mindkettőt előttem, mindkettő negatív. most már esélytelen, ugye? :S 7. napja késik, még mindig nem érzek semmit, hogy megjönne... :S beteg sem voltam, nem stresszelek (nem vagyunk babaprojekten, de nem bánnánk, ha jönne)...
2014. febr. 27. 18:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Extrém esetekben van h később mutatja a teszt, vagy később fogant. A helyedben várnék még 1 hetet és ha akkkor sem jön meg, valamint negatív a teszt, akkor doki. Remélem baba lesz, csak szégyenlős! :)
2014. febr. 28. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!