Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlt hónapba 16. án jött meg...

Múlt hónapba 16. án jött meg a menzeszem, ebbe a hónapba még nem jött meg, szerintetek vegyek tesztet vagy még ráérek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 17:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hány napos a ciklusod?

Ha 25 körüli akkor én még várnék azért 3-4 napot.. :)

2013. nov. 21. 17:46
 2/19 sarah23 ***** válasza:
hát akkor már a 30 nanál is tul vagy,,sztem tesztelhetsz,,,
2013. nov. 21. 17:50
 3/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el, én is ebben a helyzetben vagyok!!! Nekem 28 napra szokott megjönni, szóval jó 8 nap késésben vagyok... Hétfő este csináltam tesztet az negatív volt!

Viszont azóta sincs semmi, szóval gondolkodom, hogy tesztelni kellene újra, hátha csak korai volt...

Neked van valami tüneted, vagy fura érzésed? Esetlen kicsit más folyásod?

2013. nov. 21. 17:52
 4/19 A kérdező kommentje:
nem vettem észre semmi változást :) neked van valami? de nekem már volt erős görcsöm is és azt hittem megjön és nem jött...
2013. nov. 21. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj!
2013. nov. 21. 17:57
 6/19 anonim ***** válasza:

Csak annyit észlelek, hogy egész héten eltudnék aludni a munkahelyemen... De ez attól is lehet, hogy kicsit túl hajszoltam magam mostanában, de azért érdekes egybeesés, hogy pont most érzem ezt.

Nekem is szurkált az alhasam időnként, mint mikor megjönne, fel is van puffadva a a hasam, de semmi... Illetve kicsit rózsaszínes, nagyon kicsit világos barna folyásom van már 2 hete, de az is minimálisan.

2013. nov. 21. 17:59
 7/19 A kérdező kommentje:
nekem még az sincs semmi... szerinted vegyek tesztet? vagy lehet csak késik?
2013. nov. 21. 18:01
 8/19 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van!!! Most hétfőn kellett volna megjönnie...
2013. nov. 21. 18:01
 9/19 anonim válasza:
Egyébként szerintem még várj a teszttel! Mondjuk hétfőig
2013. nov. 21. 18:02
 10/19 anonim ***** válasza:

Nahát lehet hárman együtt leszünk kismamák?:)

Én ma is majdnem elcsábultam, hogy veszek egy tesztet, de még megvárom a holnapot, hátha... Szóval legközelebb szombat reggel fogok tesztelni!

Ha teherbe estünk ennyi idő után már mindenképp a valós eredményt kapjuk reggeli első pisiből.

2013. nov. 21. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!