Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A parommal babat szeretnenk,...

Orhidea1 kérdése:

A parommal babat szeretnenk, es ezert minden tollunk telhetot meg is tettunk eddig. Az utolso menzeszem utan ami mult honap 25-en volt, szinte minden nap belemelvezett. Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Meg 10 napot kell varnom,mivel 30-31 naposak a menzeszeim,de mar annyira turelmetlen vagyok,mert szinte semmit nem erzek,a melleim kicsit erzekenyek nar napja de ez maskor is volt menzesz elott egy vagy masfel hettel.Ami meg feltun,par napja ha jobban belemhatol a parom nagyon faj mintha elerne valamit.Ezen kivul semmi valtozas.Tudtok valami biztatot mondani? Nagyon szeretnek mar babazni.

2013. nov. 15. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk jósok, ennek a kérdésnek semmi értelme.
2013. nov. 15. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a túl gyakori együttlét pont, hogy rontja a teherbeesést (nem véletlenül mondják a 2-3 naponkénti együttlétet a peteérés "ovuláció" idején)
2013. nov. 15. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Elöször is az nem jó ha minden nap sexeltek mivel a spermiumoknak 48 ora kell hogy ujra termelödjenek tehàt valószinú abban ami beléd megy nincs sok sperma.2-3naponta legyetek eggyütt utàna 20 percre tegyél vàlkos a feneked alà.

Màsidszor 30-31 napos a ciklusod lehet esetleg nem a menzeszed (nem mindegy)

Harmadszor itt senki nem fogja tudni megmondani hogy terhes vagy e vagy sem.

2013. nov. 15. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
2-3 naponta elég együtt lenni, amit már írtak is a speriumoknak kell idő, hogy újra készen álljanak. Ha mindig együtt vagytok, akkor az sem jó. A sok szextől is fájhat már, ha ennyire sokat voltatok együtt és előtte nem. Nekem is pl fájt, amikor sokat voltunk együtt, bármennyire jól is esett, akkor is sok volt nekem a napi egyszeri együttlét. A hüvelyem és a méhszájam is fájdogált már. Elmentem dokihoz és mondta, hogy lehet nekem sok ez a napi egyszeri együttlét, mert érzékenyebb vagyok. Amikor sikerült a lányom akkor is csak heti 2x szer voltunk max együtt, peteérés alatt pedig 2 naponta.
2013. nov. 16. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy már előttem is írták, a gyakori együttlét nem kedvez a teherbeesésnek, mert nem tud olyan gyorsan termelődni a spermium. 2-3 naponta érdemes együtt lenni.
2013. nov. 16. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Na akkor én most megcáfolnám néhányotok válaszát. Még hogy a gyakori szeretkezés rontja a teherbeesés esélyét??? Dehogy is! Én az első babámat annak köszönhettem, hogy a mensi után 2 nappal minden egyes nap 2szer szeretkeztünk egészen a következő mensimig, amikor is az elmaradt. Sajnos a babámat 12hétben el is veszítettem.

Szóval igen, lehet gyakori szeretkezéssel is teherbe esni.

2013. nov. 17. 00:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem állítottuk, hogy nem lehet, azt mondtuk itt többen is, hogy rontja az esélyeket!Természetesen nem mindenkinél!
2013. nov. 17. 09:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Mahoz egy hetre kellene megjonnie,a melleim elegge duzzadtak,fajdogal a hasam,neha bekemenyszik,fajdogal a fejem ami maskor nem szokott.Mar nagyon izgulok,nagyon akarnam mar hogy ne jojjon meg.Szerintetek kimutatna mar a teszt valamit vagy meg varjak egy hetet?
2013. nov. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!