Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen tesztet vegyek?

Milyen tesztet vegyek?

Figyelt kérdés

4. napja késik. Ovulációs fájdalom alapján megítélve az ovum másnapján voltunk utoljára együtt, 10-én. A menzesz várható napja előtt, valamint aznap éreztem, mintha megjönne, azóta viszont nem. Tegnap reggel használtam X-epil tesztet, ami még csak halványan sem látszott pozitívnak, és bár sokan láttam, hogy esküsznek rá, láttam, mostanság sokaknak ezzel szemben meggyűlt vele a baja. Tudom, még csak ma vagyunk két héttel az aktus után, de gondoltam, három nap késésnél is kimutatná már, s mivel nem, holnap biztosra akarok menni. Bízzak az X-epilben, vagy vegyek hozzá másmilyen tesztet is? Milyet? Mondták, hogy 10-es érzékenységűt, de konkrét típust tudtok mondani? :) Teszteljek holnap két különbözővel?

Köszönöm előre is mindenkinek a kedves segítségét! :)

2014. febr. 24. 13:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Csak 10-én voltunk együtt, így is lehetséges, hogy későn fogant annyival, hogy még ne mutassa a teszt?

Clearblue nem tudod, hol kapható? Csak netről lehet rendelni?

2014. febr. 28. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
dm-ben is lehet kapni clearblue tesztet.
2014. febr. 28. 14:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, ott nem néztem, csak Rossmannban, ott nem volt. :) De komolyan érdemes megpróbálnom még pár nap múlva?
2014. febr. 28. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Van vmi fejlemény?
2014. márc. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!