Szerintetek vegyek tesztet?
Figyelt kérdés
A 41.napon vagyok és mensim még sehol. Sose volt a ciklusom óramű pontosságú, általában 33-34 napra szokott megjönni. Most is már napok óta érzem,hogy vacakol a hasam, fájdogál, de semmi. Van már egy 13 hónapos kislányom, a férjemmel nem élünk túl gyakori szexuális életet, gumival védekezünk de azt is csak a végén veszi fel. Tudom,hogy nem kell sok a megtermékenyítéshez, elég egy alkalom meg az előváladék is....mégis nem merek tesztelni, nem tudom, hogy örülnék e most még egy babónak. Szeretnénk, de nem tudom,hogy most-e...2013. dec. 28. 19:09
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen vegyél tesztet, mert ha esetleg baba van, azt jobb előbb tudni. Akkor legalább marad időtök megnyugodni, gondolkozni. Attól, hogy húzod, nem oldódik meg semmi.
2/6 anonim válasza:
Vegyél igen.Ahogy írtad elég egy kis váladék is és lám ott a gyerek.
Kíváncsian várom az eredményt! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Oksa megírom az eredményt...tény, hogy jobb tudni, ha van is. De kicsit gonosz módon még arra várok talán, hogy megjöjjön. Az elsővel is hasonló tünetek voltak, az elején még nem gondoltam volna, csak a tesztből derült ki, hogy már megfogant. Na mindegy azért még megvárom a holnapot, hétfőn teszt vétel és majd írok.
2013. dec. 28. 19:21
4/6 anonim válasza:
Nem vagy gonosz nyugi...én is hasonlóan gondolnám!
Várom.... :)
5/6 FKKTorp válasza:
Mindenképp tesztelj az a biztos főleg ha már késik. Kívánom a számotokra legjobbakat! Majd jelentkezz mi lett az eredmény.
6/6 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége, de tényleg csak a teszt tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!