Egytől tízes skálán mennyire rossz az alakom?
2014. ápr. 4. 10:50
1/32 anonim válasza:
Csinos, fiatal lány vagy, kevés önbizalommal. Csak azt nem értem, miért a "Gyermekvállalás, nevelés" rovatban kérdezel?
3/32 anonim válasza:
1
Nem vagy topmodell, de nekem nem is tetszenek a topmodell lányok. Szerintem nincs rossz alakod, sőt... :-)
4/32 anonim válasza:
szép kerek csípőd van, csodás bőröd, és nem vagy anorex, tök csinos, bár még kis fiatalka formád van (még fogsz nőiesedni és változni bőven...)
szóval én hármast mondok
(már ha a 10es a legrosszabb, de szokatlan és megtévesztő lesz, hogy fordítva skálázod, el fogják sokan írni...) :)
5/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Hát, igen, utólag belegondoltam ebbe a pontozósdiba.. :)
2014. ápr. 4. 11:03
6/32 anonim válasza:
Nagyon is jól nézel ki :)
Én 29 vagyok, az elmúlt 15 évben hol dagi voltam, hol gebe, kb. sosem ilyen csinos :)
10/32 anonim válasza:
Pont jó, semmi gond nincs veled :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!