Lanyok, titeket nem zavar, ha apukatok bejon veletek az orvoshoz? (ortopedia)
De az ortopedian miert kell levetkozni pucerra?
Egyebkent en is berohogtem volna ha a lanyom egy csocsben hot voros fejjel botezik eg orvosi vizsgalaton. :) szerintem mind vagyunk annyira felnottek h egy orvosi vizsgalat kozben senkiben fel sem merul a nemiseg gondolata, ezert egyaltalan nem kell vele foglalkozni ki mit lat. Egyebkent en sem kisergetnem a 14 feletti gyerekem, de ez mar mas teszta.
Azért kell levetkőzni (ez nem biztos), hogy lássa teljesen a gerincedet meg ilyenek miatt. Amúgy te is nagyon kedves anya lehetsz kedves utolsó, a legtöbb kamasznak a teste az egyik legérzékenyebb pontja, szóval ez az egész nagyon kínos lehet számára, főleg egy szülő elött.
A kérdésre: Anyámmal járok orvosi vizsgálatra, apám szőkőévenként 1x-2x jön el velünk és akkor is kint vár a folyosón, és általában csak sofőr szerepet tölt be. Amúgy én is nagyon kínosan éreztem volna magam és kiparancsolta, volna apámat a helyedben, nem érdekelt volna, hogy hogy néznek rám a rendelőben, addig nem vetkőztem volna le, végülis 18 éves leszel nem sokára.
Bugyi maradhatott rajtam azert persze, de mas nem.
Gerincferdules miatt kell jarnom ortopediara. Igen, nem zavart volna, ha legalabb elfordul es nem rohogcsel. Nem volt voros a fejem, probaltam termeszetesen viselkedni. Meg kis koromban se mentem apaval orvoshoz, de most hiaba kertem. Ha anya kisert volna, az mar egy kicsit más lett volna.
Hmm, én mikor 13 éves voltam és EKG-ra bejött velem Apa, akkor is megkértem, hogy forduljon el, ha már mindenképp bejött velem.
Én nagyon szégyenlős vagyok, max. fehérnemű, amit látnak a szüleim, de az alá nem vetkőzöm. Amikor műtétem volt és anya benn volt velem a "pihenőben", mikor le kellett vennem a melltartómat, már azért is égett a fejem, gondolom, apukámmal még rosszabb lett volna a helyzet.
Az biztos, hogy sosem röhögnének ki... Te megbeszélted apuddal a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!