Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha éretlen vagyok...

Mit tegyek, ha éretlen vagyok és ez egyáltalán nem zavar? 18/L

Figyelt kérdés

szóval igazából nem azzal van a baj, hogy szeretem a videójátékokat, a legot, társasjátékokat, meg mesét nézni stb, az ilyen gyerekes dolgokat, hanem a viselkedésemmel. elég gyerekesen és félvállról tudom venni a dolgokat és semmit nem veszek komolyan még ami fontos azt sem... a tanulást teljesen elhanyagolom, nem tudom mi leszek, ha nagy leszek, pedig már nagy vagyok, jogsira jelentkezni sem merek, mert tudom, hogy azt se tanulnám, meg ilyen felfogással életveszélyes, nem érdekel az érettségi, szeretnék már egy normális barátot, de egy kapcsolatra sem vagyok elég érett szerintem. a korombelieket sokkal érettebbnek látom magamnál és mikor tükörbe nézek hiába látok egy kb felnőtt embert nem tudok ezzel azonosulni. mindenki elvárja, hogy felnőttként kezeljem a problémáimat, viselkedjek úgy, meg legyek önálló de én nem akaroooook és nem tudok bármennyire is ezt káne tennem.

hpgyan tudnék kicsit érettebb lenni? nem akarom megölni ezt a gyerek énemet csak nem ennyire gyerekként kezelni a dolgokat

2014. jan. 15. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Későn érő típus lehetsz, 18 évesen én is ilyen voltam. :) Mondjuk mindjárt 20 évesen sem mondanám magam felnőttnek, de sokat változtam azóta.
2014. jan. 15. 22:55
 2/4 A kérdező kommentje:
hát pont az a fura, hogy testileg elég érett voltam és 14 éves koromig agyilag is. színötös tanuló, visszafogott lány voltam és egyszer csak így 14-15 évesen volt egy kattanás és minél idősebb vagyok annál éretlenebb
2014. jan. 15. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden csak agyban dől el. El kell döntened hogy hogyan akarod leélni az életedet. Akarod vinni valamire, vagy inkább csak hülyéskedsz meg szórakozol. Mindkettőnek meg van a maga előnye és hátránya. De ezt a döntést neked kell meghoznod, méghozzá mostanában.
2014. jan. 16. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Tippem: tudat alatt félsz felnőni?

Talán ezért halogatod.

2014. jan. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!