Mit tegyek, ha éretlen vagyok és ez egyáltalán nem zavar? 18/L
szóval igazából nem azzal van a baj, hogy szeretem a videójátékokat, a legot, társasjátékokat, meg mesét nézni stb, az ilyen gyerekes dolgokat, hanem a viselkedésemmel. elég gyerekesen és félvállról tudom venni a dolgokat és semmit nem veszek komolyan még ami fontos azt sem... a tanulást teljesen elhanyagolom, nem tudom mi leszek, ha nagy leszek, pedig már nagy vagyok, jogsira jelentkezni sem merek, mert tudom, hogy azt se tanulnám, meg ilyen felfogással életveszélyes, nem érdekel az érettségi, szeretnék már egy normális barátot, de egy kapcsolatra sem vagyok elég érett szerintem. a korombelieket sokkal érettebbnek látom magamnál és mikor tükörbe nézek hiába látok egy kb felnőtt embert nem tudok ezzel azonosulni. mindenki elvárja, hogy felnőttként kezeljem a problémáimat, viselkedjek úgy, meg legyek önálló de én nem akaroooook és nem tudok bármennyire is ezt káne tennem.
hpgyan tudnék kicsit érettebb lenni? nem akarom megölni ezt a gyerek énemet csak nem ennyire gyerekként kezelni a dolgokat
Tippem: tudat alatt félsz felnőni?
Talán ezért halogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!