Miért zavar ez?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és még csak most vagyok ötödikes (!!!). És szerintem eléggé snassz, hogy 2 évvel idősebb vagyok az osztálytársaimnál. :'(

De most komolyan! A Gimit 16 évesen fogom kezdeni, és 20 évesen befejezni (!!!!).

A oviba azért kellet egy évvel tovább maradnom, mert évvesztes vagy és plussz még egy évet (!!!!) kellett maradnom, mert az egyik szemem csak 20%-osan lát. És abban az időszakban le kellett ragaztanom a jobbik szemem, hogy az agyam megtanulja használni a rosszabbik szemem, vagy tudom is én!

Vélemények?

2013. aug. 11. 19:01
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

most nem igazán értem, hogy mit vársz tőlünk.

sajnos ilyen helyzetben vagy, ha más ez miatt csesztet akkor ne foglalkozz vele.az, hogy téged zavar, az más dolog, de attól még nem leszel hetedikes.

2013. aug. 11. 19:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ez utána nem fog számítani. A munkahelyeden lényegtelen, hogy a kollégáid meg közötted mennyi a korkülönbség, párválasztásnál sem számít, úgyhogy az életed nagy részében ennek semmi de semmi jelentősége.

na meg nagyon nem vagy lemaradva, az én egyik lányom is most kezdené az ötödiket és 11 múlt.... 1 év ide vagy oda nem jelentős.

2013. aug. 11. 19:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem 20 évesen fejeztem be. Érettségi után egy hónappal töltöttem be. Ne zavarjon. :)
2013. aug. 11. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz így,ezek miatt nem. Meg egyébként sem. Sokan végeznek húszévesen, mondjuk akik nyelvielőkészítőbe járnak. Nekem is volt 20 éves osztálytársam, senkit nem érdekelt.
2013. aug. 11. 19:16
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Elősször is te soha a büdös életbe nem lennél 12 évesen 7.-es. :D max 6.-os,de 1 évet szard le. Miért zavar? Te sem vagy éretebb,mint a többiek.!!
2013. aug. 11. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj nincs mit tenni, legalább irigykednnek majd rád az osztálytársaid, hogy neked valószínűleg több minden lesz megengedve.
2013. aug. 11. 20:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az nem igaz, hogy soha a büdös életben nem lehetne 12 évesen 7.-es, mert én 7. év végén (áprilisban) töltöttem be a 13at.. :D

A kérdésre a válasz: Örülj, hogy te idősebb vagy, így többen felnézhetnek rád, főleg még ilyen kicsi (bocsi..) korban. Ott még "menő", ha idősebb vagy. :)

2013. aug. 11. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Már hogyne lehetne? Én is 12 évesen voltam hetedikes, öcsém 13 évesen az mert késett egy évet.
2013. aug. 11. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ma 20:10 Én 12 évesen 7.-es voltam, pedig ez tavaly volt :) Februárban töltöttem a 13-at, szóval 13 évesen leszek 8.-os.
2013. aug. 11. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én hatosztályos gimibe jártam, és mikor odakerültünk 12-13 évesen, "kis hetedikesként" mi voltunk a legkisebbek az egész suliban.. Viszont volt egy osztálytársnőm, aki egy évvel idősebb volt nálunk.

Elég szép lány volt, és rátett a dologra az is, hogy mivel iősebb volt mint mi, hogy is mondjam.. fejlettebb volt nálunk. :-)

A gimis srácok a felsőbb évfolyamokról is hamar észrevették őt, és külön imponált nekik, hogy idősebb, így akár hetedikes volt, akár nem, korban nem volt olyan nagy a különbség.

Úgyhogy ha kicsit is helyes lány vagy (és márpedig tuti az vagy!), akkor az, hogy idősebb vagy, csak is előny lesz. :) A fiúknál, a tanulásban, kinézetben.. Mindenben! :)

Úgyhogy ne keseredj el! Nem a korod alapján fognak barátkozni veled. :)

2013. aug. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!