Miért lettem ilyen? Miért nem zavarnak ezek a dolgok?
17 éves vagyok és prosti lettem és nem zavar.Mármint nem olyan értelembe vagyok az,hogy kiállok a sarokra,hanem van egy férfi,akit igazából szeretek,de ezt nem tudja...Szóval ő ad rendszeresen pénzt és ez nem zavar.
De az egyik barátnőm meg már attól a plafonon van,ha a barátja vesz neki csak úgy valamit,mert szerinte ez megalázó.
Néha úgy érzem,mintha nem lennének érzéseim.Bármit érzek,azt nagyon nehezen fejezem ki.Nem tudom senkinek azt mondani,hogy "Szeretlek",mert gyengének érzem magam tőle.Szinte senkiben nem bízok meg,még a közeli barátnőimben és a szüleimben sem.
Kezdetben azért találkozgattam a pasival,mert vonzott az,hogy jól néz ki,hogy helyes és hogy fontosnak éreztem magam mellette.Utána azért kezdtem el tőle elfogadni a pénzt,mert bennem volt az,hogy olyan dolgokat vehetek,amiről mások csak álmodoznak és ha egyszer kiderülne ez az egész,akkor látnám az apám csalódott arcát,amikor rájön,hogy a tündéri kislánya nem olyan ártatlan,mint ahogy gondolja.
Hát nem tudom én is így vagyok mint a kérdező engem nem igazán zavarna ha kapnék ez az mondjuk ruhára pénzt, új telefont stb... Simán kifejezem az érzéseimet de engem ez valahogy nem zavarna ebben a helyzetbe
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!