Miért zavar ez?
12 éves lány vagyok és még csak most vagyok ötödikes (!!!). És szerintem eléggé snassz, hogy 2 évvel idősebb vagyok az osztálytársaimnál. :'(
De most komolyan! A Gimit 16 évesen fogom kezdeni, és 20 évesen befejezni (!!!!).
A oviba azért kellet egy évvel tovább maradnom, mert évvesztes vagy és plussz még egy évet (!!!!) kellett maradnom, mert az egyik szemem csak 20%-osan lát. És abban az időszakban le kellett ragaztanom a jobbik szemem, hogy az agyam megtanulja használni a rosszabbik szemem, vagy tudom is én!
Vélemények?
Volt egy osztálytársam általánosban, aki elsőben töltötte a 9. életévét. Ő is 20 évesen fejezi be a gimit. Őt nem zavarta, elvolt, és élvezte, hogy nagysrácnak tekintenek rá.:DDD
Ne zavarjon, nincs ezzel baj.:)
Gondolj bele, majd a bulik terén Te leszel a király, mert kiadják a piát, már akkor vezethetsz, amikor ők még csak nem is álmodnak róla..:D
Én csak évvesztes vagyok, de élvezem.:) Szerintem nincs ezzel baj, sőt majd gimibe ha tudják, hogy nem buktál (És ha jó suliba mész tudni fogják) kapod majd a respectet. Csak mert idősebb vagy automatikusan érettebb is, és ezért te vagy a célpont.
Annyi hátránya van, hogy mindig 'kicsikkel' leszel. Viszont pl.: valószínűleg a legtöbb fiú neked fog udvarolni, hisz egy 2 évvel idősebb csaj főnyeremény.:)
Remélem nem aggódsz, hogy gáznak tartják majd, max az a rossz, hogy mindig el kell mondani, hogy nem buktál. (Tapasztalat.)
Szóval nyugi, nem para, 2 évvel később kell majd érettségizned-> mások ezért ölnének:D
15/F
Persze ,hogy zavar.
Hiszen idősebb vagy az osztálytársaidnál és az is leszel mindig.
Egyik barátnőmék kiköltöztek Németországba. Ő nem tanult angolt csak németet. De az angol miatt(mivel nem tudott) vissza kellett mennie és újra járni az ötödiket. Ősszel lenne 8.-os de hatodikba kell mennie. 2-3 év van közte és az osztálytársai közt. Ő meg alapból egy elég érett lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!