Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire zavar az,...

Kamaszok, mennyire zavar az, ha valaki nektek mondja el a gondjait, bajait, sokat panaszkodik valamiért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, ha barátaim panaszkodnak, mert szeretek segíteni az embereknek! :)
2013. dec. 21. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kevés ember problémája érdekel annyira, hogy foglalkozzam is vele, így zavarna, baromira zavarna. Én sem nyavalygok mindenkinek, csak akiről tudom, hogyha segíteni nem is tud, de legalább meghallgatni meghallgat.
2013. dec. 21. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos határig nem zavar,de ha valaki csak a gondjairól tud beszélni meg arról,hogy az élet sz!r az zavar. Az ilyen emberek azok akiket meglátok és egyből negatív érzés fog el.

Persze ha egy jó barátom,barátnőm van rossz helyzetbe és elmondja a gondjait,nem zavar,szívesen meghallgatom és segítek ha tudok,de ha egy haver,kevésbé ismert ember panaszkodik nekem folyamatosan olyanokról amikhez semmi közöm az egy idő után idegesítő.

2013. dec. 21. 21:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Alapból engem nem zavar, mindig szerettem segíteni az embereken.

De ha egy ember már tényleg másról sem tud beszélni, csak az értelmetlen problémáiról, na az nagyon idegesít.

2013. dec. 21. 22:35
 5/13 anonim ***** válasza:
nem zavar, sőt.. imádok segíteni az embereken.. bár mindig szarul vagyok amíg nem kezeltük a problémát.. :/ de örülök neki, hogy megbíznak bennem az emberek és elmondják a gondjaikat.. :) pláne ha segítek nekik és jobban sül el, mint vártam és megköszönik.. az felbecsülhetetlen :)
2013. dec. 21. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha a barátaimról van szó, örülök neki, mert imádok segíteni és kinek segítsen az ember, ha nem a családjának és a barátainak. Őket bármikor meghallgatom, és mellettük vagyok mindig, próbálok nekik segíteni.

Ha nem egy túl közeli barátról van szó, akkor is meghallgatom és próbálok segíteni, mert ilyen vagyok. Azt viszont nem bírom, ha valaki tényleg mindig mindent negatívan lát.

2013. dec. 22. 10:34
 7/13 anonim ***** válasza:
hát ha jó barátom és valami komolyabb baja van persze szívesen meghallgatom. de ha valaki teljesen rámakaszkodik és állandóan nekem sír, meg kibeszél másokat, hogy mekkora gyökerek az nagyon idegesít.
2013. dec. 22. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
engem nem zavar nekem mindenki elmondja a problémáját nem is kérnek tanácsot csak elmondják a bajukat aztán elmennek :D
2013. dec. 22. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Engem semmilyen határig sem zavarna, csakhogy nem találnak meg az ilyen emberek. Ugyanis odamenni senkihez sem fogok, mert "úgyis ott vannak a barátai". De ha valaki mégis odajön hozzám, akkor nagyon szívesen segítek neki. De ritkán van ilyen, mert elég zárkózott vagyok.

17F

2013. dec. 22. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
eleinte nem zavart,szívesen meghallgatom a barátaimat és segítek nekük..De egy idő után mikor már kb csak egy lelkiszemetesláda vagy,és annyit se kérdeznek,hogy hogy vagy csak mások problámáját hallgatod..hát rohadtul zavaró tud lenni..D:
2013. dec. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!