Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire zavar az,...

Kamaszok, mennyire zavar az, ha valaki nektek mondja el a gondjait, bajait, sokat panaszkodik valamiért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy ki az illető.. Ha egy olyan ember akit enyhén szólva nem szívelek , akkor zavar. Mondjuk az is zavar ha anyum "Jaj olyan egy apád meg bátyád meg nagyanyád van..." de anyát szeretem csak ezt a kínlódást amit több tíz éve mondogat:DD De ha pl egy barátnőm mondja el a problémáját az legtöbbször érdekel elmondom a véleményem és igyekszem rajta segíteni.

Valamint ha szintén barátnőről van szó , de mondjuk nem érdekel a problémája azt sem mutatom ki. Pedig az én arcomon eléggé szoktak látszani az igazi gondolatok de olyankor nem...

2013. dec. 23. 16:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalan nem zavar, szeretem ha odajönnek hozzám és ezt mások is tudják, ezért a közelebbi barátok mindig nekem mondják el a problémáikat.

Viszont az zavar, ha mondom az illetőnek a véleményemet, erre ő sértésnek veszi és a vége az lesz, hogy összeveszünk és van egy pár ilyen! Nekik nagyon nehéz segíteni..

De egyébként hozzám bárki odajöhet bármilyen gonddal, ha segíteni nem is tudok, de megpróbálom megnyugtatni és felvidítani.:)))

2013. dec. 23. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:
én gyűlölöm ._., de meghallgatom, nem szoktam hozzászólni sokat, de elfogadom ha vkinek baja van és el kell mondania vkinek, de alapvetően utálom ha lelkiznek nekem
2013. dec. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!