Miért van ez? :/ Nagyon zavar. L/17
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy szép vagyok.Sok fiú/férfi megnéz az utcán,boltban,suliban van amikor még fütyülnek is vagy utánam szólnak.Mégse volt soha egy komoly kapcsolatom se.Vagy olyan pasi próbálkozott aki nekem nem kellett vagy kiderült hogy bnője van vagy meleg vagy helyből akkora bunkó mint más nekifutásból se vagy nem akar kapcsolatot csak megdugni én meg az ilyenekből nem kérek.Miért nem találok egy helyes,kedves fiút aki nem csak kihasználni akar? :/2014. jan. 2. 16:59
2/6 anonim válasza:
Ezt most úgy írtad le, mintha 40 éves lennél, az egész életed magányosan és csalódásokkal tele telt el. 17 éves vagy, az istenért, mások huszonéves korukig szüzek... Bőven van még időd normális kapcsolatra. Az meg nem feltétlenül elég, hogy csini a pofid.
3/6 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, csak éld az életed. Majd akkor lép be az életedbe valaki, amikor nem is gondolnád. Csak lazán ;)
4/6 anonim válasza:
így van, a sors már megírta, hogy alakul a jövőd, neked nincs más dolgod csak élni, járni az úton :)
6/6 anonim válasza:
A szépségnek vannak hátrányai. Például az, hogy a lelkedhez való rendesebb srácok nem fognak az utcán füttyögve próbálkozni. De hidd el, csendben figyelnek, és előbb- utóbb jelentkezik valamelyikük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!