Lanyok, titeket nem zavar, ha apukatok bejon veletek az orvoshoz? (ortopedia)
Figyelt kérdés
Raadasul apa mar oreg, meg itthon is minimum trikoban maszkalok. Lekellett vetkozni teljesen es eleg kellemetlen volt, meg ugye mindenki engem bamult, apa meg nevetgelt is, amikor hajolgatnom kellett. 2 honap mulva leszek 18 eves, tehat meg kiskoru vagyok.2014. márc. 29. 16:18
1/17 manó1235 válasza:
és miért nem mentél el egyedül dokihoz? már elég nagykorú vagy ahhoz hogy elmenj és elmond mi a bajod :) én 15 éves korom óta egyedül megyek fogorvostól kezdve mindenhová :)
2/17 anonim válasza:
Ha zavar, egyszerűen mondd meg neki, hogy "apa, légyszi ne gyerek be, várj meg kint". Szerinted nem tenné meg?
3/17 anonim válasza:
Egyáltalán miért apáddal mégy orvoshoz? Már 14 évesen sem kell a szülönek ott lennie veled.
4/17 anonim válasza:
ez nekem nagyon furcsa hogy az apukád nem gondolt arra,hogy nem kéne ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. az hogy elvitt-azt még megértem..-de hogy be is kísért? az már sok! miért nem mondtad neki,hogy várjon meg kint??
5/17 A kérdező kommentje:
Nem vart meg kint, mert hogy en biztos "hazudok" az orvosnak. Kertem, hogy szeretnek legkozelebb egyedul menni, erre leorditotta a fejem.
2014. márc. 29. 17:21
6/17 anonim válasza:
jesszus! dehát mit csináltál hogy ennyire nem bizik benned?
(a vetkőzős résznél azért kimehetett volna..)
7/17 anonim válasza:
Szia.Velem kedden apum jött el az orvoshoz,ahol fehérneműre le kellett vetkőznöm.Engem nem zavar,de a doktornő előtte megkérdezte,hogy apum bejöhet-e.A te orvosodnak erre azért szerintem figyelnie kéne,mert már nem vagy kislány.
15/L
8/17 anonim válasza:
Ebben azért a legdurvább az, hogy édesapád még nevetgélt is...
9/17 anonim válasza:
Én anyával mentem ortopédiára, nem számítottam rá hogy melltartó is lekerül, de sokkal jobban zavart, hogy a fölszinten vagyunk és kilátok az utcára miközben állok ott egy szél csecsben, mint az, hogy anya is lát. Apával persze már lehet más lett volna a helyzet, megkérem, hogy várjon meg kint vagy valami.
10/17 anonim válasza:
Nekem ebbe nem az a legfurább,mert elment sőt be is ment veled a dokihoz,hanem az,hogy mikor levetkőztél nem fordult el.
Apukámnak ha fizetnének se jönne el velem orvoshoz és bámulna pucéran. Engem is zavart volna,de én ki is küldtem volna,ha meg a rendelőbe csap hisztit az se érdekelt volna. Elég kellemetlen,hogy az orvosok,aszisztensek bámulnak nem kell még apámnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!