Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 év felettiek, ti mentek...

18 év felettiek, ti mentek szavazni április 6. -án?

Figyelt kérdés

Ha igen, kire? (Ha nem titok)

-Direkt ebbe a témakörbe írtam ki-

2014. márc. 16. 08:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
31%
Azért a Jobbik, mert ők talán végre kiirtanák a "kisebbséget" és több lehetne a fizetés, mert nem kéne azt a sok barmot eltartani NEKÜNK.
2014. márc. 17. 16:21
 22/31 anonim ***** válasza:
46%
Én azért vagyok a Jobbik mellett, mert amikor a Fidesz és az MSZP került hatalomra, az ország csak elvegetált valahogy, épp, hogy megkapva a minimálbért, habár hangoztatják, hogy Mo. jobban teljesít, én még nem láttam ekkora szarban az országot! Ide drasztikus változások kellenek, esélyt akarok adni a Jobbiknak is.
2014. márc. 17. 20:18
 23/31 anonim ***** válasza:
48%

Igen megyek.

Én a Fidesz mellett állok, de a Jobbik sem ellenszenves.

2014. márc. 17. 21:42
 24/31 anonim ***** válasza:
79%

Drasztikus változások, de milyen áron?

Tisztában vagytok a Jobbik külföldi visszhangjával? Tisztában vagytok azzal, milyen következményei lennének egy radikális, jobb oldali párt győzelmének?

Tök jó itt pattogni, hogy írtsuk ki a cigányokat, a zsidókat, meg börtönbe a homókkal, de az nem esik le senkinek, hogy M.O nem önellátó. Az EU-nak, és rengeteg befektetőnek lehetne szépen integetni. Az utolsó dolog ami kell nekünk, az egy újabb lopós banda, ezúttal rasszizmussal és homofóbiával megspékelve.

Értem én azt, hogy a Fidesz és az MSZP szarrá lopta már az országot, de biztos hogy lekéne váltani a lassú süllyedést, a gyors szétesésre?

2014. márc. 17. 22:03
 25/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mondta a Jobbik, hogy irtsuk ki a cigányokat, zsidókat meg a b-zikat... És nem is erre törekszenek.

Nekem azért szimpatikusak, mert józan paraszti ésszel is tudnak gondolkodni, és a többi párt már eljátszotta nem 1x a bizalmat. Ha nem lennének botrányok állandóan a 2 nagy párt körül, akkor simán a kettő közül valamelyikre szavaznék. De így... Én adok 1 voksot nekik. Ha győznek majd meglátjuk. Rosszabb nem lehet mint az MSZP alatt...

2014. márc. 18. 17:45
 26/31 anonim ***** válasza:

Megyek, mindenképpen!

Még nem tudom, kire, nem is érdekel (valószínű arra, akinek a legtöbb esélye van). Egyetlen célom, hogy ezek a sz@rháziak eltűnjenek végre. Felőlem Rákosi Mátyás is lehet miniszterelnök, ekkora rémuralma neki sem volt.

2014. márc. 18. 22:38
 27/31 moonlightsentinel ***** válasza:

Megyek.

Erre a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy féle hármasra fogok szavazni, de nagyon szégyellem magam miatta! Csak egyszerűen nem látok más lehetőséget. A Jobbikra nem szavazok, emrt szépen hangzanak a frázisaik, de az EU-ellenesség egy baromság :D Meg amúgy is liberálisabb beállítottságú vagyok. A FIDESZre nem szavazok, mert kiskirálykodnak, meg hoztak pár döntést, ami igen szarul érintette a családomat... szóval marad ez a baloldali katyvasz, pedig utálom Gyurcsányt, mint a sz@rt, meg Bajnai se sokkal különb! De hát nincs más...

Mindenesetre a magyar politika szégyene, hogy olyanra kell, hogy szavazzak, akit utálok!

19/F

2014. márc. 19. 08:05
 28/31 anonim ***** válasza:

Igen, megyek.

A Jobbikos témához annyit, hogy a Fidesz és a Jobbik igen szépen együttműködnek, ha nem tűnt volna még fel, szóval ha a Jobbikra szavaztok, tulajdonképpen a Fideszre szavaztok.

Egyébként a Liberálisokra fogok szavazni. (Vagyis hát így az Összefogásra)

2014. márc. 24. 23:20
 29/31 anonim ***** válasza:
28: Ha nem tűnt volna még fel netto hülyeséget írsz.
2014. márc. 25. 17:38
 30/31 ortin válasza:
Mivel minden politikus ugyan olyan ezért nem. Ídővel úgy azt fogják csinál mint akik előttük voltak. 20/f
2014. márc. 25. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!