Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagykamaszok,14-15 felettiek,...

Nagykamaszok,14-15 felettiek, nálatok szokás a verés mint nevelés?

Figyelt kérdés
Eddig én nem hallottam róla a régi osztályba, de most gimibe már hallottam egy-két osztálytársamtól célzást rá. Nekem nem jön le, hogy 15 évesen ki nem szegülne szembe az apjával/anyjával, ha meg akarja verni. Jó persze nem egy pofonra gondolok, hanem komolyabbakra. Meg nem is egy nádszál gyerek a kétmázsás apjával. Nem látszik rajtuk, tesin öltözőbe se semmi, csak már célzást tettek rá. Vagy inkább csak úgymond figyelemfelhívás lenne? Nem bolondok amúgy, szüleiket is láttam már, beszéltem már velük, egyik se tűnik idegbetegnek, meg anyagilag se állnak rosszul. Sőt.
2013. febr. 6. 20:07
1 2
 1/15 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, és igen szokás. Gyerekkoromba rendszeresen, de mostanába már nem hagyom magam. Persze itt sem pofonokról van szó...
2013. febr. 6. 20:46
 2/15 A kérdező kommentje:
itt fiúkról van szó
2013. febr. 6. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
De azt te hol írtad, hogy fiúkról van szó?
2013. febr. 6. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:
persze, próbálnák is meg, ők járnának rosszabbul az biztos :DD
2013. febr. 6. 21:14
 5/15 A kérdező kommentje:

#2!

A második hozzászólásomban!

2013. febr. 6. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Lány vagyok, de igen, szokás. Mindkettőjüknél erősebb és képzettebb vagyok, de a lelki nyomás hatására sose ütök vissza. Ez is állhat a háttérben. Ellenben én sose teszek rá célzást.
2013. febr. 6. 21:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, azt kihagytam hogy fiúk. Hát lányoknál még okok, de 15 éves fiú szerintem nem hagyná magát. Amúgy is mit csinálnának velük? Ha ütik ahol tudják akkor meglátszik, az ölébe meg csak nem húzza senki a 15 éves fiát, mert nem is tudná.
2013. febr. 6. 22:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, de én nem engedném. Az hogy az iskolában milyen jegyet hozok pl haza, az ne legyen már összefüggésbe a fizikai egészségemmel. Ha rám egyszer kezet emeltek volna ott szevasz lett volna
2013. febr. 7. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem szoktak verni, sőt kiskoromban sem...talán mikor még kicsi voltam anyámtól kaptam egy nyakast.. de most 15 éves lány létemre holmerne rám kezet emelni :D

Amugy az évfolyamtársamat (lány) megverték...szülei ha rossz jegyet vitt haza, suliba mindig sírt :( nem tudom most hogy van vele...szerintem mostis. :S

A fiúkat nem szokták az osztályomban megverni.

Szülői értekezleten az egyik fiú anyja az anyémnek:

"Már éppen neki akartam menni, hogy na most kap egy nagy büdös pofont amiért ilyen lusta...de megindultam felé aztán megláttam milyen nagy."

2013. febr. 9. 15:53
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem is az anyákkal van baj, velük mindenki megbír szerintem.

De mondjuk én sem gondolom, hogy egy 15 éves fiú majd pont hagyja magát, meg nyoma is maradna, gondolom. Az meg öltözőbe látható lenne. Ha nem elseggelik.

2013. febr. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!