Nagykamaszok,14-15 felettiek, nálatok szokás a verés mint nevelés?
Figyelt kérdés
Eddig én nem hallottam róla a régi osztályba, de most gimibe már hallottam egy-két osztálytársamtól célzást rá. Nekem nem jön le, hogy 15 évesen ki nem szegülne szembe az apjával/anyjával, ha meg akarja verni. Jó persze nem egy pofonra gondolok, hanem komolyabbakra. Meg nem is egy nádszál gyerek a kétmázsás apjával. Nem látszik rajtuk, tesin öltözőbe se semmi, csak már célzást tettek rá. Vagy inkább csak úgymond figyelemfelhívás lenne? Nem bolondok amúgy, szüleiket is láttam már, beszéltem már velük, egyik se tűnik idegbetegnek, meg anyagilag se állnak rosszul. Sőt.2013. febr. 6. 20:07
11/15 anonim válasza:
Én kiskoromban kaptam egy-két nyaklevest, ha rossz voltam, de ki nem? És nálunk csak anya emelte fel a kezét egy pofon erejéig, apa soha az életben nem. Ő inkább szavakkal fegyelmezett, a mai napig. Bár mostmár nem kell mert kb. minta gyerek vagyok. :S:D (Úgyhogy kellett az a pofon néha-néha, de szerintem a szavakkal történő szidás sokkal hatásosabb!)
De azt én is hallom az osztálytársaimnál, hogy ők a mai napig szoktak pofonokat kapni.
12/15 anonim válasza:
Én még nem hallottam egyik osztálytársamtól se, hogy vernék otthon vagy valami ilyesmi. De mondjuk nem hiszem, hogy bárki szívesen említené ezt meg, szóval nem lehet tudni. Egyébként engem sosem vertek meg, és szerintem tök normális lettem 16/f
13/15 anonim válasza:
kérdezző
" Hát lányoknál még okok, " az okok= okÉk? mert egyáltalán nem az!!!! vagy mire gondoltál?
14/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy a lányokkal még esetleg elbír mondjuk az apjuk. De egy fiúval szerintem nem. Vagy hogy mondjam, tehát lányok között kevés a jó erőben lévő (nem bántásból, de pl kötélmászás, rúdmászás nem megy, míg azért fiúk közül többeknek. (mondjuk nekem nem :) ) meg azért egy fiú erősebb is mint egy lány. Meg talán akaratosabb is, és nem hagyná magát, míg egy lány érzelmileg is jobban függ a szüleitől, mint egy fiú.
2013. febr. 14. 16:51
15/15 anonim válasza:
ok, bocs, csak nekem kicsit félreérthető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!