18 év felettiek, ti mentek szavazni április 6. -án?
Figyelt kérdés
Ha igen, kire? (Ha nem titok)
-Direkt ebbe a témakörbe írtam ki-
2014. márc. 16. 08:45
1/31 anonim válasza:
Én megyek. Azt hogy kire, nem akarom leirni, mert csak kapnám a savat... Annyi biztos, hogy azt a sz*rt ami most van, és ami ezelőtt volt, biztos nem választom ;) amit a mostaniak többekközt az oktatásüggyel is csináltak, valami vicc... Nem azt mondom, hogy a választottam minden pontjával egyetértek, de bármi jobb annál, mint ami most van... 18L
3/31 anonim válasza:
Megyek szavazni, de csak egy méretes péniszt firkantok a választólapra. Ami most van nem tetszik, ellenszavazni meg nem látom értelmét, mert a többi ugyanúgy nem tetszene...
6/31 anonim válasza:
Ha egy héttel később lenne a szavazás akkor mennénk,így sajnos nem mehetek.
Jobbikra szavaznék.
17L
9/31 anonim válasza:
Megyek, de még nem tudom, hogy kire, annyi biztos, hogy egy kisebb pártra (pl.: LMP). Fidesz, Összefogás(vagy éppen most mi a neve...), Jobbik kizárt.
19/F
10/31 anonim válasza:
Még nem döntöttem el. Ha megyek, akkor az LMP-re szavazok. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!