18 év felettiek, ti mentek szavazni április 6. -án?
Ha igen, kire? (Ha nem titok)
-Direkt ebbe a témakörbe írtam ki-
köszi a válaszokat!
Én is a Jobbikra fogok szavazni. :)
9. vagyok
Jó látni, hogy aszerint pontoztok, hogy mennyire hasznos a válasz, még véletlenül se politikai szimpátia szerint... :)
Megyek, és a Jobbikra akkor sem szavaznék, ha fizetnének érte ( bár lehet, még az is meglesz).
19/l
Elmegyek, de azzal a határozott tudattal, hogy a Fidesz fog nyerni. Ez már látszik. Amit innentől lehet tenni, az az, hogy a 2/3-ot próbáljuk akadályozni.
Személy szerint én adok egy esélyt a baloldali összefogásnak, bár nem könnyű szívvel, mert pontosan tudom, ők is milyenek.
A Jobbikra én sem szavaznék, minden szavukból süt a populizmus, az arcukról pedig az, hogy az általuk ígért dolgok felét sem tudnák teljesíteni. Légvárakat építenek, és az elszegényedett emberek kapálózását, hiszékenységét használják ki.
Nagyon szeretnék szavazni, de hogy őszinte legyek, még nem tudom kire fogok.
A Jobbik ígéreteinél sokkal reálisabbak a Magyar Két Farkú Kutya párt "tervei". Mint előttem is írták, kihasználják az emberek hiszékenységét, és a radikális, "hú de alternatív" párt maszkja mögé bújnak, hogy elnyerjék a fiatalok szavazatait.
A Fideszt, az MSZP-t, és a többi pártot inkább nem is kommentálom.
Ha igazságosak akarunk lenni, akkor győzzön a Jobbik, ők még úgyse loptak eleget.
ma 13:10
te nagyon el vagy tévedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!