Mit vegyünk a fiúknak április 1. -ére? És a tanárokat mivel lehetne megszivatni?
Eddig 2 dologra gondoltunk:
melltartó + tanga
pelenka + csoki
Jelenleg az első változat mellett vagyunk, de ha van jobb ötletetek, azt nagyon szívesen venném!! [max 300 ft/fő]
Tavaly cumit kaptak. :)
Tanárok:
-tanteremcsere [de nem az egész osztály megy át]
+ kéne még valami...
7.-esek vagyunk, köszi a válaszokat :)
De ha a szivacs egyik felét bekenitek étolajjal az is jó, csak az látszik ha letörli vele a táblát, a szappan nem látszik ;)
Vagy leragasztjátok a szivacsot, nem bírja felvenni ;)
Nekünk reggel jutott eszünkbe, hogy mekkora lenne, ha a táblánál a krétatartóból kivennénk a krétákat és betennék helyette 1-2 tampont:D
Csak sajnos nem volt senkinél tampon, vagy csak nem adták oda:S
Amúgy nálunk nem volt nagy szívatás sőt:D
Mi inkább magunkat szórakoztattuk. Egész nap nevettünk, minden órán beszélgettünk, szünetekben táncolgattunk, hülyéskedtünk.
Gazdaságtan órán dogát írtunk volna, bejött a tanár, mondta, hogy sajnos elro - és itt kitört a nagy tapsvihar és éljenezés - mlott a fénymásoló, úgyhogy jövőhéten írjuk meg a dogát.
Vagy öt percig nevettünk, tapsoltunk stb.:D
Végül ezeket csináltuk:
1.óra: Itt kiosztottuk a fiúknak az ajándékukat [tanga+csoki], ők meg egész órán azzal szórakoztak.
2.óra: Termet cseréltünk az egyik 8.-os osztállyal [mi 7.-esek vagyunk], aztán a tanár ment be hozzájuk, nagyon meglepődött, viszont aztán ugye ők megmondták, hogy mi hol vagyunk, így átjött hozzánk, és a másik teremben tartottuk meg az órát. De a másik osztálynak meg ugye jött be az osztályfőnökük, hogy megtartsa az órát. Eléggé meglepődtünk. Aztán mivel nem cseréltük vissza a termeket, azon röhögtünk, hogy nem is a mi tanárunkkal, hanem az övékével b.sztunk ki, mert dióhéját tettünk a tanári szék lábai alá, + beszappanoztuk a táblát. :))
3.óra: 2 gyerek elbújt a szekrénybe, aztán miután kb 5 perc eltelt az órából kijöttek, és mondták, hogy: Elnézést, Narniában jártunk! [ezt ezen az oldalon olvastam, muszáj volt megcsinálnunk nekünk is!! :D] Kicsit lelettünk cs.szve a tábla miatt...
4.óra: Hátra mentünk a terembe, és mikor a tanár bejött, akkor az egyik gyerek elkezdett avval a kis fújós izével, amivel újévkor szoktak ünnepelni "sípolni", és mi meg azt kiabáltuk, hogy hajrá újpest, a végén meg azt, hogy góóóól. [a tanár útálja az újpesti csapatot, és "haragudni" szokott ha azt emlegetjük] Aztán lecs.szett minket nagyon a szappanos tábla miatt.
5.óra: Kémia volt, úgyhogy bementünk a terembe, a padok alá bújtunk, és mikor bejött a tanár akkor kiugrottunk, + nem vittük be a felszerelést azzal a kifogással, hogy az ofő azt mondta tegnap, hogy nem lesz ma kémiánk, mivel a tanárnő elutazik valahova, de valamelyik tanár szólt ma nekünk, hogy lesz kémia.
Lett volna még 2 óránk, de haza lettünk engedve.
Amúgy az volt még egy másik tervünk, hogy 1.órára nem megyünk be, hanem kint leszünk az udvaron, csak páran elkezdtek pattogni, hogy ők nem akarnak 1est kapni. [mivel mondtuk fel fejből a verset, amit meg kellett tanulni]
Ja, és azt is csináltuk még, hogy én vittem 3 fajta hajszínezőt [spray formában], és az egész osztálynak befújtuk színesre a haját, + aztán átjött az a 8.-os osztály, akikkel termet cseréltünk, és az ő hajukat is befújtuk. :))
Azért csináltuk ezt, hogy az ofő kiakadjon, de abból nem lett semmi, helyette a fizikatanár volt kiakadva. xD
[már leírtam ezt egy kérdéshez, onnan másoltam be ide]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!