Pénteken ÁPRILIS 1.! Van valami jó ötletetek?
az osztálytársakkal beszéltük hogy mivel lehetne a tanárokat "megviccelni" de jutott senkinek semmi tuti az eszébe...
tudtok ilyen 'célra' ötletet?
vagy lehet csak valami vicces (pl. a pizsibe-öltözés)
amúgy mondhattok olyat is amivel az osztálytársakat lehet szivatni...
:D:D
köszii:)
teremcsere már volt, és büntetőrögtönzés lett a vége, az ajtónk meg befele nyílik szóval nem tudom mennyire kivitelezhető...
amugy pizsibe-öltözés szerintem is béna csak egy ált. példát akartam írni :D
de azért köszi
Egyik tanárunk mesélte, hogy egy osztály úgy akarta megviccelni egyszer, hogy műpókot vittek (kb. 5-6 centiset) és rátették a tanári székre, majd betolták az asztal alá, ahogy lenni szokott. Az ötlet nem rossz, hiszen, amikor leül és észreveszi, biztos felsikít és felugrik a székről.
Csak ez ennek az osztálynak nem jött be, mert a pók lábát észrevette a tanárnő, így egész órán sétálgatott és állt, úgy magyarázta az anyagot:)
Mi, nem Áprilisban, de még idén, matektanárnak a szivacsára locsoltunk egy liter vizet. ugye fel is szívta az egészet, és mikor felemelte a fele a ruháján landolt. Azelőtt végig azért szívta a vérünket,hogy száraz a szivacs. :D
Fuck Jea! :D
16/f
mi azt találtuk ki hogy :
pár padod felborítunk székeket szétdobáljuk ablakot nyitunk függönyt elhúzzuk krétákat széttörjük és piros festéket csöpögtetünk csempére..
"meg fogunk" ijedni és kimegyünk a folyosóra cuccostól ;)
de csak ha vicces tanárnál válik be xD utána max csak takarítani kell :D
ma lett egy ötletem :D
viszünk hajlakkot meg olyan lemosható hajspray-t és nagyon profi frizut csinálunk :D
meg egy olyan is hogy secondhand shop-ot nyitunk
Szia.
Mivel holnap csak 4 óránk lesz így sok órára nem tudtunk készülni.
Németre(1. óra) majd reggel rögtönzünk valamit, mert össze vagyunk vonva a 7.-esekkel(6.-osok vagyunk) csak az a gáz, hogy holnap szódogát írtaz az egész mostani anyag szavaiból:S
Matek(2.óra): Kockacukor kréta, full vizes szivacs, megbeszéltük a poortással, hogy reggel egy kukazsákba beletesszük mindenki tolltartóját csak 1 ceruzát/tollat veszünk ki. A kukazsákra ragasztunk 1 papírt azzal a felirattal: Címzett: 6.b. Leadjuk a portán és megkérjük a portást, hogy hozza be óra közepénxD
Egészségtan(3.óra): Az a baj, hogy felvilágosítás lesz és külön lesznek a lányok meg a fiúk és nekünk le kell menni a védőnőhöz, lehet kitalálunk valamit, de nem 100%
Tesi(utolsó óra): Ofő a tesitanát és hát készültönk. Mi alkalmazzuk a pizsamás ötletet. Óvodásokat játsszunk el. A tesi ruhára felvesszük a pizsamát/mamuszt. Hozunk macit/játékokat. Az angol tanár beenged szünetben és berendezkedünk+ szivacsok terítünk le. És lesz 2 óvonéni: Én+egy másik lány. Írtunk egy 6.b-raj című verset/dalt, olyan mint a katonadalok. Azt "elénakeljük" és a töbiek megismétlik. Majd mondjuk, hogy 6.b vigyázz! Aludj! Jah és a tesi terem ajtajára kiragasztjuk, hogy Micimackó csoportXD Ez a tesi óra osztályfőnöki gyanús, de megéri:D
Nagyjából ennyi.
Ági
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!