Kriszti83 kérdése:
Ha a családi pótlékot most április elsején utalják, az mikor érkezik meg a számlámra? Pénteken vagy csak hétfőn?
Figyelt kérdés
Esetleg bankfüggő?2011. márc. 30. 16:26
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem csak hétfőn lesz belőle valami! :(
2/7 A kérdező kommentje:
Nem értem, ilyen esetben miért nem 31-én utalnak... jó lenne a hétvégén már bevásárolni.
2011. márc. 30. 16:36
3/7 anonim válasza:
Igen!!! Én sem értem!!! Úgy tartogatják mintha a sajátjukat kellene ideadni!!! Egyébként én is várom már, jól jönne a bevásárlás!!! :) Első voltam!
4/7 A kérdező kommentje:
Igen. A csekkek viszont időben érkeznek...
2011. márc. 31. 10:01
5/7 anonim válasza:
miért? annyira nem tudjátok beosztni a pénzt, hogy ilyenkor 1-2 nap is számít????
6/7 anonim válasza:
Örülj neki, hogy te betudod osztani!!! Nagyon ügyes vagy!!! XD
7/7 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nincs mit ennünk, vagy nincs a gyermekeknek pelenkája...! De azért jobban érzem magam, ha nem csak 1-2 ezer Ft van itthon. Ezzel szerintem más is így van. A hétvégén szerettem volna bevásárolni.
2011. ápr. 1. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!