Tanköteles vagyok és betöltöttem a 18, és azt megtudom csinálni h bemegyek az önkormányzathoz és a saját számlámra küldöm el a családi pótlékot szülői-i beleegyezés nélkül? és ennek lehet valami hátránya?
Azt is megteheted, h elmész dolgozni......vagy kéregetni, vagy kukázni......
minek akarod a saját számládra a családi pótlékot?
Amúgy sztem nem lehet....
Igen és diákmunkával azt éri el h csicskának tartják azon a helyen és majdcsak h budit nem kell pucolni potom pénzért.
18/F
22:08 valahogy úgy vagyok én is!
És még 1x kihangsúlyozom h nem tudjátok h mi a helyzet!!!
"Igen és diákmunkával azt éri el h csicskának tartják azon a helyen és majdcsak h budit nem kell pucolni potom pénzért.
18/F"
Elmondanám, hogy én iskola mellett dolgozok. Természetesen diákmunkában, mert jogilag ez az elfogadható. Amikor eldöntöttem, hogy suli mellett dolgozni akarok, önálló akarok lenni, fogtam magam és besétáltam nem egy, nem kettő, hanem három diákszövetkezethez és regisztráltam hozzájuk. Az első munkáim a Tescoban voltak, éjszakai leltározás. Nagyon tetszett, jó buli volt és elég jól kerestem vele. De ezek csak egy-egy napra vonatkoztak. Aztán megkaptam az első komoly ajánlatot, és azóta is, lassan egy éve itt dolgozok. Nem wc-t takarítok és nem vagyok senkinek sem a csicskája. Ugyanolyan értékű dolgozó vagyok mint a többiek. Ja, és hogy hol dolgozok? Az egyik mobilszolgáltatónál, ügyintézőként, értékesítőként!
Jobb munkám van, mint annak aki idősebb mint én, és a suli elvégezte után keresett munkát!
Csak, hogy tudd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!