Kérlek ne oltsatok le, de mivel tudnám magam motiválni?
Mi az amitől nem érsz rá ezekre? Egy több gyerekes családanya is tud időt szakítani ilyen dolgokra, pedig annak több dolga van, mint egy kislánynak.
A szüleidnek nem tűnik fel ez az egész? Nem szólnak ezek miatt? A suliban a tanárok, osztálytársak nem érzékeltetik valahogy?
Szerintem amíg a net a fontosabb meg a filmnézés a tisztálkodás, az igényesség, már valahol a fontossági sorrend végén kullog, addig bizony ilyen is maradsz.
Fura hogy a szüleid nem foglalkoznak ezzel, nem hiszem, hogy nem látják, hogy nem mész fogatmosni, fürödni stb.
Nem tudom mennyire valós a topic és nem csak valami szórakozás egy tininek, de nekem amúgy volt egy osztálytársam aki büdös volt és senki sem mert szólni neki, mert amúgy kedveltük, így eltelt egy jó idő, aztán végül az osztályfőnök elbeszélgetett vele, másnapra megoldódott a szaga.
Szerintem erre kell időt szánni,nem lehet fontosabb az a film vagy bármi. Most még ez van, de később lehet fogamzásgátlót fogsz majd szedni, akkor majd azt is hol lesz kedved bevenni, hol meg inkább filmetnézel?
Vannak az életben fontos dologok amiket meg kell csinálni, akár van kedved akár nem.
Lehet nem büdös a szád, bár nem hiszem hogy nem érezni semmit, de a fogaidnak bizony nem tesz jót....
Az meg hogy nem érezni a szagot, hát szintén fura, mert a hajléktalanokon sem csak a pia és a cigit érezni, hanem az ápolatlanság, nem fürdés szagot is. Szóval az a hajlakk hidd el nem fogja elvenni a szagodat.
16-os, 17-es válaszoló vagyok.
Babám, ha amúgy kedvelnek, akkor meg pláne nem mondják meg.
Nekem van 2 állandóan büdös osztálytársam. Illemből (mert amúgy jóban vagyunk), ha találkozunk gyorsan ledobok nekik 1-1 puszit, meg ölelést, viszont ha beszélgetünk, akkor igyekszem a lehető legkevesebb levegővétellel kibírni.
Az a vicces, hogy állandón társaik is vannak, nem tudom ők hogy bírják, de úgy tűnik valahogy mégis. Mert nem én vagyok az egyetlen (!!) aki azt állítja róluk, hogy nem épp kellemes a szaguk.
Szóval simán lehet, hogy csak mások is gáznak éreznék, ha szólnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!