Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kérlek ne oltsatok le, de...

Kérlek ne oltsatok le, de mivel tudnám magam motiválni?

Figyelt kérdés
... a tisztálkodásra? Sosem volt nekem rendszeres, hogy pl minden nap, főleg, hogy állandóan rossz kedvem van, így nem tudom magam rávenni, kb csak hetente egyszer, amikor hajat is kell mosnom, a fogmosás meg.... Elég ritka. Szerencsére nem bűzlök meg semmi, csak mégis tudom, hogy ez így nem oké 14 éves lányként. Amikor egy jó része volt az életemnek, boldog voltam, akkor ment a fürdés (a fogmosás mindig ritka volt) de most így semmi. Mit tehetek? Nem akarom másokkal megosztani ezt a dolgot, mert azért mégis cink, főleg tőlem, mert amúgy rengeteget foglalkozom a testemmel csak ez nem megy....
2014. febr. 24. 22:51
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is előfordul télen hogy néha kimarad 1 nap, de szerintem az egy hetet nem bírnám ki :D

Nem nagyon tudok mit mondani, neked kell elhatároznod magad, de a szüleid nem szólnak érte?

2014. febr. 24. 23:05
 2/37 A kérdező kommentje:
Nem figyelnek erre. Meg kiskoromban se fürdettek olyan rendszeresen :D Ha rajtam múlik akár egy hónapon keresztül nem fürdök le, kb 6-10 éves koromig így is volt, aztán tavaly minden nap megvolt, csak aztán történt pár dolog, amik megviseltek és egy hétnél tartok.
2014. febr. 24. 23:16
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nagyon sok múlik a nevelésen. Ha engem kérdezel az a legegyszerűbb, ha ,,belecsapsz a lecsóba", tehát mától/holnaptól kezdve 1-2 naponta mindenképp fürdesz és minden nap mosol fogat (lehetőleg kétszer, de egyszer biztosan! Pl egyből reggeli után elmehetsz fogat mosni) Ha sikerül néhány héten, 1-2 hónapon keresztül kihagyásmentesen csinálnod, akkor hozzászoksz, ,,függővé válsz", s már zavarni fog ha egyszer-egyszer véletlenül kihagyod. Remélem tudtam segíteni :)
2014. febr. 24. 23:22
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

"aztán történt pár dolog, amik megviseltek és egy hétnél tartok"

Akkor ezt kellene feldolgozni, ha előtte ment a mindennapi tisztálkodás és most emiatt nem.

2014. febr. 24. 23:28
 5/37 A kérdező kommentje:
El vagyok tiltva valamitől, ami engem a fürdésre ösztönzött akkoriban.
2014. febr. 24. 23:40
 6/37 anonim ***** válasza:
45%
Ha a fogmosást elhanyagolod, akkor büdösebb jön a szádból, mint a fenekedből.
2014. febr. 25. 07:13
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Motiváld magad a srácokkal. Mindegyiknek ápolt lány kell. Sokkal jobban tetszel majd mindenkinek, ha nem hanyagolod el magad. A lányok is irigykedni fognak, amiért a problémáid mellett is kitartasz, és nem hagyod el magad.
2014. febr. 25. 07:30
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben jártam annó. Engem tudod mi motivált? Mikor elvesztettem a szűzességemet, ahhoz h együtt légy egy fiúval tényleg tisztának kell, h legyél... Ezzel most nem azt mondom, h hopp rögtön veszítsd el a szűzességedet, hanem csak gondolj bele h ha tetszeni akarsz egy fiúnak akkor légy tiszta.LEhet, h te nem érzed, h büdös vagy, mert hozzá vagy szokva, de mások érzik, hidd el! Pláne a fogmosás hiányát! Megcsókol egy fiú és el is tol magától, mert büdös a szád. Ezeken gondolkozz egy kicsit.
2014. febr. 25. 08:16
 9/37 anonim ***** válasza:
A 07:13-as vagyok. Nem kell csók ahhoz, hogy érezni lehessen a bűzt a szádból ha nem mosol fogat. Elég ha valakivel szemben ülsz és beszélsz.
2014. febr. 25. 08:22
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Hú ez nekem furi, lehet én voltam/vagyok hiú, de én már 14 évesen is azon voltam, hogy véletlen se kerüljek kellemetlen helyzetbe ápolatlanság miatt. Nincs a környezetedbe olyan ember, akivel pl félsz szóba állni, mert rögtön hányingered lesz ha kinyitja a száját? Na, a másik félnek szerintem még kellemetlenebb, te ne legyél az. Lehet, hogy te nem érzed, de az ápolatlanság messziről bűzlik..Lány létedre meg főleg cink. Csak egy elhatározás kell, kész. Én ha már egy este nem fürdök le (ritka), iszonyat koszosnak érzem magam.
2014. febr. 25. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!