Kérlek ne oltsatok le, de mivel tudnám magam motiválni?
Hát pedig bocsi, de erre nem lehet semmi szépet írni.
Gondolom sokat sminkelsz, meg mindig be van állítva jól a hajad, ez jelenti a " rengeteget foglalkozom a testemmel". De hiába nézel ki jól, ha amúgy totálisan igénytelen vagy.
Azt pedig már írták előttem is, hogy neked természetes ez a testszag, mert már megszoktad, de az nem jelenti azt, hogy nem vagy büdös. Dezodorral nem tudsz elfedni egy 7 napos izzadságot. Oké, hogy nem sportolsz, de tesitek gondolom minden nap van, ill. néha azért sétálni is szoktál, ha máshol nem, akkor legalább suliban. De ha még ennyit sem csinálsz, akkor is le kell fürdeni minden nap. Elég egy nem túl jó minőségű felső, pulóver, és abba már csodálatosan bele lehet izzadni minden plusz nélkül.
Ha meg épp megvan, akkor még rosszabb, hogy nem fürödsz rendszeresen...
Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy attól még, hogy te nem érzed, és mások nem szólnak (mert gáznak érzik szólni, csak sasolj körbe gyk-n, van itt pár olyan kérdés, hogy hogyan szóljanak a büdös osztálytársnak), attól még nagyon is kellemetlen a szagod. Mert 7 nap után LEHETETLEN, hogy ez ne így legyen.
14 évesen már kellett volna, hogy kialakuljon benned valami tudat a személyi higiéniádat érintve. Függetlenül attól, hogy a szüleid sosem törték magukat, hogy ezt kialakítsák benned.
A fürdés meg fogmosás nem úgy megy, hogy boldog vagy, akkor fürdesz, ha szomorú, akkor meg nem. Abszolút semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, és el sem tudom képzelni, hogy ezt valaki képes párosítani.:D
A fogmosáshoz inkább nem is fűznék semmit. Volt osztálytársam, aki nem mosott fogat. Ha rágondolok, még most is elkap a hányinger.
Bocsi a nyers stílusért, de nem várhatod el, hogy támogassunk, hogy biztos nem vagy büdös...
Szerintem vegyél valami olyan illatút ami nagyon tetszik, annyi féle van, szép színűt, gyümölcsöset, láttam már csokisat. Szóval valami tettszetős legyen, akkor talán szívesebben teszed.
A fogkrém is van több ízű pl gyerekeknek való is :) ami biztos nem árt neked sem, bár lehet kevesebb a fluor benne, de legalább lehet szívesebben használod, szóval valami jó ízűt vannak gyümölcsösek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!