Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kérlek ne oltsatok le, de...

Kérlek ne oltsatok le, de mivel tudnám magam motiválni?

Figyelt kérdés
... a tisztálkodásra? Sosem volt nekem rendszeres, hogy pl minden nap, főleg, hogy állandóan rossz kedvem van, így nem tudom magam rávenni, kb csak hetente egyszer, amikor hajat is kell mosnom, a fogmosás meg.... Elég ritka. Szerencsére nem bűzlök meg semmi, csak mégis tudom, hogy ez így nem oké 14 éves lányként. Amikor egy jó része volt az életemnek, boldog voltam, akkor ment a fürdés (a fogmosás mindig ritka volt) de most így semmi. Mit tehetek? Nem akarom másokkal megosztani ezt a dolgot, mert azért mégis cink, főleg tőlem, mert amúgy rengeteget foglalkozom a testemmel csak ez nem megy....
2014. febr. 24. 22:51
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igazából én jól leplezem dezodorral, meg rágóval :D. A barátom szintén ilyen igénytelen, mint én, pedig idősebb is :DD Nem leszek valami könnyen koszos, mert pl hétvégén max kajáért kelek fel, nem sportolok. Rágó meg mindig van a számba, mert én mondjuk imádom a hagymát és az még fogmosással is érezhető 2 napig utána. Engem egyvalami motivált tényleg de nem akarok itt leoltva lenni.
2014. febr. 25. 11:30
 12/37 anonim ***** válasza:
Nem akarlak leoltani, de szerintem egy elhanyagolt szájszag büdösebb, mint az izzadt testszag. Ezt nem csak csóknál lehet érezni, hanem ha valakivel szemben vagy, és beszélsz, vagy akár csak kilélegzed a levegőt.
2014. febr. 25. 11:48
 13/37 anonim ***** válasza:
Azt írod, rengeteget foglalkozol a testeddel. De ha nem tisztálkodsz, akkor hiába foglalkozol vele.
2014. febr. 25. 11:49
 14/37 anonim ***** válasza:
70%
Rágóval nem fogod eltűntetni a szájszagot. Meg tényleg írtad az előbb, h sokat foglalkozol a testeddel, de ugye alap igénytelen vagy ez már üti a dolgot, most meg írod, h nem sportolsz akkor hogyan is foglalkozol a testeddel? Amúgy meg a büdös testre hiába fújsz vagy kensz dezodort, attól csak büdösebb leszel. Meg amúgyis, tudod, h mennyi betegséget hordasz, h nem fürdesz rendszeresen? Se a nemi szervedet, se a fenekedet nem mosod minden nap? Na oké, azt hiszem most fordult fel a gyomrom... Rád illik ez a szöveg " ne fürdjé' le, mert úgy szeretem, ha büdös a p.icsád!" barátod ezt szokta neked énekelni? o.0
2014. febr. 25. 12:56
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem... Kinézetemre értettem. De tudjátok mit? Kapjátok be, segítséget akartam kérni erre megint le lettem oltva. Azt hittem erre való ez az oldal, de úgy látszik csak g..cikkel van tele. Meg gondolom nem azért akarnak sokan megdugni mert messziről bűzlök...
2014. febr. 25. 13:39
 16/37 anonim ***** válasza:
80%

Hát pedig bocsi, de erre nem lehet semmi szépet írni.

Gondolom sokat sminkelsz, meg mindig be van állítva jól a hajad, ez jelenti a " rengeteget foglalkozom a testemmel". De hiába nézel ki jól, ha amúgy totálisan igénytelen vagy.

Azt pedig már írták előttem is, hogy neked természetes ez a testszag, mert már megszoktad, de az nem jelenti azt, hogy nem vagy büdös. Dezodorral nem tudsz elfedni egy 7 napos izzadságot. Oké, hogy nem sportolsz, de tesitek gondolom minden nap van, ill. néha azért sétálni is szoktál, ha máshol nem, akkor legalább suliban. De ha még ennyit sem csinálsz, akkor is le kell fürdeni minden nap. Elég egy nem túl jó minőségű felső, pulóver, és abba már csodálatosan bele lehet izzadni minden plusz nélkül.

Ha meg épp megvan, akkor még rosszabb, hogy nem fürödsz rendszeresen...

Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy attól még, hogy te nem érzed, és mások nem szólnak (mert gáznak érzik szólni, csak sasolj körbe gyk-n, van itt pár olyan kérdés, hogy hogyan szóljanak a büdös osztálytársnak), attól még nagyon is kellemetlen a szagod. Mert 7 nap után LEHETETLEN, hogy ez ne így legyen.

14 évesen már kellett volna, hogy kialakuljon benned valami tudat a személyi higiéniádat érintve. Függetlenül attól, hogy a szüleid sosem törték magukat, hogy ezt kialakítsák benned.

A fürdés meg fogmosás nem úgy megy, hogy boldog vagy, akkor fürdesz, ha szomorú, akkor meg nem. Abszolút semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, és el sem tudom képzelni, hogy ezt valaki képes párosítani.:D

A fogmosáshoz inkább nem is fűznék semmit. Volt osztálytársam, aki nem mosott fogat. Ha rágondolok, még most is elkap a hányinger.

Bocsi a nyers stílusért, de nem várhatod el, hogy támogassunk, hogy biztos nem vagy büdös...

2014. febr. 25. 13:41
 17/37 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó vagyok. Segítséged különben kaptál. A 2. válaszoló teljesen jó választ írt. Máshogy nem fog menni. A fogyókúrához tudnám ezt hasonlítani. 2 hétig nehezen fogod rávenni magad, hogy mindennap csináld meg, de utána már sima ügy lesz.
2014. febr. 25. 13:46
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyél valami olyan illatút ami nagyon tetszik, annyi féle van, szép színűt, gyümölcsöset, láttam már csokisat. Szóval valami tettszetős legyen, akkor talán szívesebben teszed.

A fogkrém is van több ízű pl gyerekeknek való is :) ami biztos nem árt neked sem, bár lehet kevesebb a fluor benne, de legalább lehet szívesebben használod, szóval valami jó ízűt vannak gyümölcsösek stb.

2014. febr. 25. 14:27
 19/37 anonim ***** válasza:
60%
Ki kérem magamnak, nem vagyok g.eci! Bocs már, h igénytelen vagy! Na meg aztán 14 évesen nagy büszkeség, h olyan sokan meg akarnak d.ugni! Szóval igénytelen, r.ibanc kinézeted van, gondolom ezért akarnak oly sokan meg d.ugni! Verd a melledet ezért nyugodtan és ezt a szüleidnek is így előadod vagy csak itt van ekkora szád kicsi csíra?!
2014. febr. 25. 14:42
 20/37 A kérdező kommentje:
Kerestem mosópor illatút, de nem találtam olyat, csak fürdőhabot, azt meg nem használhatom, mert külföldről hozták anyumnak. De fogkrémből van egy jó fajta, ami barna és tetszik, csak mire én ráérnék lefürödni már 11 óra van és inkább alszok.
2014. febr. 25. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!