Kérlek ne oltsatok le, de mivel tudnám magam motiválni?
Figyelt kérdés
... a tisztálkodásra? Sosem volt nekem rendszeres, hogy pl minden nap, főleg, hogy állandóan rossz kedvem van, így nem tudom magam rávenni, kb csak hetente egyszer, amikor hajat is kell mosnom, a fogmosás meg.... Elég ritka. Szerencsére nem bűzlök meg semmi, csak mégis tudom, hogy ez így nem oké 14 éves lányként. Amikor egy jó része volt az életemnek, boldog voltam, akkor ment a fürdés (a fogmosás mindig ritka volt) de most így semmi. Mit tehetek? Nem akarom másokkal megosztani ezt a dolgot, mert azért mégis cink, főleg tőlem, mert amúgy rengeteget foglalkozom a testemmel csak ez nem megy....2014. febr. 24. 22:51
21/37 A kérdező kommentje:
#19, nincs r.banc kinézetem :D Nem tolom ki a csöcsöm meg a seggem, a szüleim meg tudják, hogy nyomulnak rám. Ennyit erről.
2014. febr. 25. 14:46
22/37 anonim válasza:
Nem érsz rá tisztálkodni? Ez vicces, ha még ezt egy 4-5 gyerekes családanya mondja, talán elhiszem, de te 14 évesen nem tudsz időt szorítani, h lezuhanyozz? Komoly gondjaid lehetnek kislány. Azért mutathatnál magadról egy pár fotót is, h ez mögött a személyiség mögött ki is lapul.
23/37 A kérdező kommentje:
Nem extrapigmentált vagyok, ha erre gondolsz :D
2014. febr. 25. 16:22
24/37 anonim válasza:
Eszembe se jutott, h esetleg te extrapigmentált lehetsz, mivel alap igénytelen vagy. De azért kíváncsi lennék, h ki is vagy. Esetleg közösségi oldalon fent vagy?
25/37 anonim válasza:
mi az amitől el vagy tiltva?
18L
26/37 A kérdező kommentje:
Fenn, de nem fogom magam megmutatni :D
2014. febr. 25. 18:34
27/37 anonim válasza:
Te míg nagyon kislány vagy, ha még a személyiségedet sem mered felvállalni....
28/37 A kérdező kommentje:
Azért anonim oldal, hogy titokban tartsam a kilétemet, nemde? Főleg egy ilyen kérdés kapcsán nem fogom nyilvánosságra hozni a kilétemet, mert nem szeretném kitenni magam netes piszkálásoknak. Szóval szerintem pont az az éretlen, aki felvállalja magát ilyen személyesebb dolgok után.
2014. febr. 25. 19:32
29/37 anonim válasza:
Fürödj mert most is ciki de nem is egészséges. nekem is van hogy 1 nap kimarad de engem az is zavar. Igénytelen vagy. Na meg hülye is. A rágó teljesen nem veszi el a szájszagot, másrészt a szuvas és sárga fogakra nem sokat használ. A dezodor meg ..az sem a legtermészetesebb dolog. Én is használok , de a fürdés alap dolog. Mitől tiltottak el?
30/37 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy mitől tiltottak el. Amúgy hogy ha tartósan rossz kedved van akkor, valamilyen szinten érthető hogy nem tisztálkodik az ember EGY KIS IDEIG! Olvastam valahol ha valaki olyan lelkiállapotban van képes elhanyagolni a személyes higiéniáját egy RÖVID IDŐRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!