Először hasról hátra vagy hátról hasra fordul a baba? Mennyi idős korában kezd majd forogni? És ha utál hason lenni mi fogja "motiválni" abban, hogy hasra forduljon? 2 hós baba
Én fiam is utált hason lenni!3 hónaposan kezdtem el tudatosan hasra tenni, minden nap pár percre,játék időben, elé tettem valami izgi játékot, hogy emelgesse a fejét.Ez után már hason is aludt, úgy megszerette.De fordulni először 6 hónaposan fordult, először hátról hasra,majd fordítva.Azóta meg sem lehet állítani, most 7 hónapos:)
Hidd el, fejlődik, egyre érdekesebb lesz neki minden és az fogja a legjobban motiválni, amit nem akarod, hogy megfogjon:)A fiamat jóformán nem is érdekli a játékai!De ha a kezébe adok egy műanyag tálat a konyhából, na azzal eljátszik egy csomó ideig!Ilyen még a DVD, CD, kulcsok, telefonok....persze ezeket nem adom oda neki, van is belőle balhé:D
Általában hasról hátra először, mert tudja tolni magát a kezével.
Az én fiam pont 4 hónapos volt, amikor hasról hátra, és pont 6 hónapos, amikor hátról hasra is fordult.
Ő is utált hason lenni, de napi 2-3-szor 4-5 percet 'muszáj' volt neki, mert így ráérzett az ízére, és erősödtek a nyaki és hátizmai.
Motiválni az fogja, hogy felfedezze a körülötte lévő világot, 4-5-6 hónaposan már nagyon kíváncsiak és unnak egyhelyben heverészni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!