Szóval 9. év eleje, művészeti tagozat. Te ismered már az osztály nagy részét, hiszen együtt jártatok felvételi előkészítőre. Becsöngő előtt beesik egy pink hajú, cigiszagú lány, aki barátságosan köszön, de csontból készült kiegészítői miatt kissé fura hatást kelt. Beszélgetsz vele 5 percet. Szembe tűnik, hogy iszonyatosan közvetlen, a fél életével már tisztában vagy, csak mesél mesél és mesél, persze téged is szóhoz enged. Megtudod, hogy dark electrot hallgat, nagyon morbid, de barátságos és kedves az emberekkel, persze őszinte is. Hogyan viszonyulnátok hozzá?
Én nem tennék külömbséget még h egy kicsi külöc lenne.Ha aranyos,kedves,barátságos stb.Attól.még ember és vele is lehetek jóba :)
L/17
2014. febr. 18. 10:03
12/15 anonim válasza:
Úgy viszonyulj hozzá mint bárki máshoz:) Lehet hogy ilyen a stílusa, de ha kedves és barátságos akkor mi a baj vele? Szerintem még jó is hogy végre nem egy tipikus plázacica, akivel nem lehet normálisan beszélgetni.
2014. febr. 18. 21:33
13/15 Frigg válasza:
Nekem kifejezetten szimpatikus lenne :)
Így első ránézésre sok közös van bennünk.
Amúgy én mindenkihez egyformán viszonyulok. Először igyekszem megismerni, aztán kialakítani egy képet a másikról.
23/N
2014. febr. 19. 00:07
14/15 anonim válasza:
Ha kedves velem, én is az lennék hozzá. Szerintem nem kell elsőre ítélni, sok ilyen csaj "megszelídül" egy idő után. (megmondom engem a cigi zavar a legjobban, mert asztmás vagyok:()
Valószínűleg nem ő lenne a legjobb barátnőm, de szerintem felesleges rossz viszonyt ápolni, főleg egy új suliban ezzel kezdeni...
2014. febr. 19. 19:22
15/15 anonim válasza:
Örülnék mint majom a farkának, kimennék vele cigizni a nagyszünetben, és megkérdezném a grunge-ot bírja -e.
Már csak azért is meg akarnám ismerni, mert egyéniség a szürke kisegerek között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!