Szóval 9. év eleje, művészeti tagozat. Te ismered már az osztály nagy részét, hiszen együtt jártatok felvételi előkészítőre. Becsöngő előtt beesik egy pink hajú, cigiszagú lány, aki barátságosan köszön, de csontból készült kiegészítői miatt kissé fura hatást kelt. Beszélgetsz vele 5 percet. Szembe tűnik, hogy iszonyatosan közvetlen, a fél életével már tisztában vagy, csak mesél mesél és mesél, persze téged is szóhoz enged. Megtudod, hogy dark electrot hallgat, nagyon morbid, de barátságos és kedves az emberekkel, persze őszinte is. Hogyan viszonyulnátok hozzá?
Pont úgy, ahogy a többiekhez. Miért kezelnék valakit többként vagy kevesebbként?
2014. febr. 16. 14:28
2/15 anonim válasza:
Ugyan úgy ahogy ö hozzám, mert:
1) barátságos volt
2) én is hasonló alak vagyok :D
(és szerintem ha barátságos akkor barátkozzatok, a magunkfajtákat gyakran bélyegzik fura figurának és kiközösítik öket)
14/L
2014. febr. 16. 14:32
3/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a többieket már ismered nagyjából, cak pár embert nem és ő is egy ilyen ember, akit soha nem láttál eddig.
2014. febr. 16. 14:32
4/15 anonim válasza:
Örülnék, hogy végre egy kis felpezsdülés a sok beképzelt pi.csa között... Bár nem sok közös lenne bennünk, tuti megtalálnánk a közös hangot, már barátkoztam össze teljesen más személyiségű lánnyal. :)
2014. febr. 16. 14:37
5/15 anonim válasza:
hiàba keves aranyos...fejben vmi nem kerek az ilyen lànyoknál. kerülném.
2014. febr. 16. 14:40
6/15 anonim válasza:
Ugyan úgy,mint bárki máshoz. Bár nem lenne túl szimpi,hogy 5 perc alatt a fél életét megtudom, nem szeretem ha már túl közvetlenek az emberek. Én is közvetlen vagyok valamilyen szinten,de nem mondok el magamról bárkinek bármit.
Az,hogy cigizik nem lenne túl szimpatikus,de különösebben nem érdekelne, a zenei ízlésünk nem ugyan az, morbid se vagyok még picit se. Legnagyobb barátnők valószínűleg nem lennénk,de nem lennék vele elutasítóbb,mint bárki mással.
2014. febr. 16. 14:41
7/15 anonim válasza:
a beszédességétől eltekintve semmi problémám nem lenne vele, bár az utolsó pillanatban érkezés és a cigarettázás sem túl pozitív, ezekért nem vethetek rá követ mert én sem vagyok a legpontosabb és hébe hóba rá is gyújtok. viszont aki ismeretlenben rögtön elregéli a fél életét, no az már elég lenne hozzá hogy megrémisszen
2014. febr. 16. 18:11
8/15 anonim válasza:
milyen előadókat hallgatsz?
2014. febr. 16. 18:56
9/15 anonim válasza:
Ha jol nez ki akkor meg akarnam dugni.
2014. febr. 17. 02:14
10/15 anonim válasza:
Nyilván furcsa lenne ( a kinézete).
De ha nem akarja rám erőltetni a cigit , a zenéjét , meg a pink hajat és nem követeli ,hogy én is számoljak be az életem minden részéről akkor semmi bajom nem lenne vele. ár nem hiszem hogy a társaságom lenne , de jóba miért ne lehetnénk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!