Kamaszok! Ti hogyan osztjátok be az időtöket reggel?
Tehát olyanokra gondolok, hogy hánykor keletek, mit csináltok (smink, fürdés, fogmosás, stb.) , mit reggeliztek,mikor indultok el otthonról, esetleg milyen eszközzel,mikor vagytok a suliban?:)
Kort és nemet is írjatok, ha szepen megkérhetlek titeket.Köszönöm!:)
Fürdeni este fürdök, fogmosás smink meg az öltözködés igazából 20 percbe bele fér, sőt még hajat is vasalok.
Reggelizni nem reggelizek csak a suliba.
Olyan 7:20 fele indulok iskolába mert 15-20 percnyire lakok a sulimtól. :) 15, nő
Már nem vagyok kamasz, de szakma miatt még iskolába járok ezért leírom :)
7:15kor kelek,felöltözök aztán 5 perc cigi, utána megmosom az arcom és fogat mosok. Kb. 7:30kor indulok el, útközbe veszek pékárut meg innivalót. Reggelizni már az iskolában szoktam. Az út ~20 perc gyalog, 8 előtt pár perccel érek be. 20/F
5.30kor kelek..
5.45kor kikelek az ágyból
kiválasztom a ruhám, felöltözök, megfésülködök, 'sminkelek' (alapozó, spirál, szemceruza, ajakbalzsam) mosdó, piját rakok magamnak és 6.25kor indulok a buszomhoz amivel 8re a városba érek..ott veszek kaját is kb. 7.15suliban vagyok ott reggelizek.
Általában 5:30-kor kelek,felöltözök és megreggelizem. Többnyire müzlit,tojást,pirítóst vagy péksüteményt. Iszok 0,5 l folyadékot. Fogat mosok,fésülködöm,kihúzom a szemem és ennyi. :) 7:20 körül indulok.
15/l
6.30-kor kelek.
6.40-ig felöltözök.
6.45-ig reggelizek, gabonapelyhet vagy pirítóst.
Hét óráig fésülködök, fogat mosok, rakok fel BB krémet, testpermetet, kabát, sapka, sál, csizma és biciklivel indulok el suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!